Skocz do zawartości

[Rozwiązane] "Zakład"

Udostępnij

Koncu

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodzę się z tym co napisał @Michał, wziąłeś udział w zakładzie w którym wiedziałeś jaka jest kara. Wiedziałeś, że dostaniesz bana więc w czym problem? Coś tam szczekasz, że nie podjełeś się zakładu to, że podjełeś się zakładu słyszeli osoby takie jak yamakashi, michał, protohype, więc dlaczego kłamiesz?

• Lubię to! 1

Teraz, TiFu napisał:

Zgodzę się z tym co napisał @Michał, wziąłeś udział w zakładzie w którym wiedziałeś jaka jest kara. Wiedziałeś, że dostaniesz bana więc w czym problem? Coś tam szczekasz, że nie podjełeś się zakładu to, że podjełeś się zakładu słyszeli osoby takie jak yamakashi, michał, protohype, więc dlaczego kłamiesz?

Twoje słowa "jak ktoś z nas trafi to dostajesz bana do 00:00" nie znaczą zgodzenia się na zakład, to że powiedziałeś sam do siebie to mnie nie interesuje, ja się nie zgadzałem & nie możecie banować za coś czego niema w regulaminie.

Spytałem się na koniec wszystkich czy się zgadzają na owy zakład zgodziłeś się na to, że dostaniesz bana jeśli yamakashi wbiję ową rangę. Przegrałeś i co odrazu płaczesz? Bywa raz się wygrywa raz przegrywa, mogłeś nie brać udziału w tym zakładzie.

• Lubię to! 2

Teraz, TiFu napisał:

Spytałem się na koniec wszystkich czy się zgadzają na owy zakład zgodziłeś się na to, że dostaniesz bana jeśli yamakashi wbiję ową rangę. Przegrałeś i co odrazu płaczesz? Bywa raz się wygrywa raz przegrywa, mogłeś nie brać udziału w tym zakładzie.

Napisałbym, jakbym się podjął, ale nic takiego nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności