Koncu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nick:Koncu Nick oskarżonego:Michał Serwer: ts3 Opis sytuacji:BAN - <22:48:01> You are banned temporarily. Reason: "zaklad " Try again in 01:13:43 Serwer: ts3 Dowody:<22:48:01> You are banned temporarily. Reason: "zaklad " Try again in 01:13:43, logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambuś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Był zakład zgodziłeś się to masz tego bana no cóż bywa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Lambuś napisał: Był zakład zgodziłeś się to masz tego bana no cóż bywa. Cziter, Ciebie nie było na kanale jak o tym gadaliśmy, więc nie szczekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambuś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Na co mnie obrażasz na razie to tylko ty szczekasz i płaczesz o to że się podjąłeś zakładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Teraz, Lambuś napisał: Na co mnie obrażasz na razie to tylko ty szczekasz i płaczesz o to że się podjąłeś zakładu Że cziter to obraza?Było nie czitować, powtórzę nie było Cię przy tym.Nie szczekaj 1more time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Był zakład z określoną karą podjąłeś się zakładu i przegrałeś. Więc nie rozumiem o co teraz płacz ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Teraz, Michał napisał: Był zakład z określoną karą podjąłeś się zakładu i przegrałeś. Więc nie rozumiem o co teraz płacz ? Nie podjąłem, tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambuś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Koncu są świadkowie więc no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgodzę się z tym co napisał @Michał, wziąłeś udział w zakładzie w którym wiedziałeś jaka jest kara. Wiedziałeś, że dostaniesz bana więc w czym problem? Coś tam szczekasz, że nie podjełeś się zakładu to, że podjełeś się zakładu słyszeli osoby takie jak yamakashi, michał, protohype, więc dlaczego kłamiesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Teraz, TiFu napisał: Zgodzę się z tym co napisał @Michał, wziąłeś udział w zakładzie w którym wiedziałeś jaka jest kara. Wiedziałeś, że dostaniesz bana więc w czym problem? Coś tam szczekasz, że nie podjełeś się zakładu to, że podjełeś się zakładu słyszeli osoby takie jak yamakashi, michał, protohype, więc dlaczego kłamiesz? Twoje słowa "jak ktoś z nas trafi to dostajesz bana do 00:00" nie znaczą zgodzenia się na zakład, to że powiedziałeś sam do siebie to mnie nie interesuje, ja się nie zgadzałem & nie możecie banować za coś czego niema w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Spytałem się na koniec wszystkich czy się zgadzają na owy zakład zgodziłeś się na to, że dostaniesz bana jeśli yamakashi wbiję ową rangę. Przegrałeś i co odrazu płaczesz? Bywa raz się wygrywa raz przegrywa, mogłeś nie brać udziału w tym zakładzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Teraz, TiFu napisał: Spytałem się na koniec wszystkich czy się zgadzają na owy zakład zgodziłeś się na to, że dostaniesz bana jeśli yamakashi wbiję ową rangę. Przegrałeś i co odrazu płaczesz? Bywa raz się wygrywa raz przegrywa, mogłeś nie brać udziału w tym zakładzie. Napisałbym, jakbym się podjął, ale nic takiego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Następnym razem @Koncunie zakładaj się i każdy będzie szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi