PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 nick: BialaKominiara nick oskarżonego: BandzioR serwer: ArenaSkilla Deathrun v2 opis: Grałem na serwerze i odzywal sie jakis dzieciak bez mutacji no to powtarzalem mu ze mikro po mutacji BandzioR uznal to za prowokacje admina i dostałem bana na 3h. chyba nic w tym złego ze powtarzalem graczowi. dowody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 wszedłeś na serwer i od początku szukałeś zaczepki jak nie do mnie to do Bandziora, dostałeś zasłużonego bana na 3h bo nie jest to pojedyncza sytuacja gdzie wchodzisz sobie porobić 'dymeski' mógłbyś jeszcze dodać jak ładnie się pożegnałeś z serwerem "no i kurwo jebana leci skraga", ban zasłużony, ciesz się że nie dłuższy, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 rafik ci mowi uspokoj sie to ty dalej nasprowokujesz, ban sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Na koniec powiedzialem ze leci skarga, niezle sobie tam dodajesz z kolega Powtarzalem do gracza ze mikrofon po mutacji i co ? To jest prowokacja ? Dostać bana za to że powtarzalem graczowi mikrofon po mutacji smieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 nic nie dodaje, są gracze którzy mogą potwierdzić to co powiedziałeś, problem pojawia się gdy ten gracz jest adminem (zresztą w wymaganiach jest obowiązek posiadanie mikrofonu co wiąże się z tym że będzie z niego korzystać czy ci się to podoba czy nie) ty masz tego świadomość, dostajesz multum ostrzeżeń i dalej robisz to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nie dostalem zadnych ostrzezen, a gdyby nawet mialbym dostac ostrzezenie za to ze powtarzam graczowi ze mikrofon po mutacji ? Smieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Wyleciałem z tego serwera za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 chyba nie potrafisz zrozumieć, że skoro ma admina, a posiadanie mikrofonu to jeden z wymogów żeby go dostać, to znaczy że będzie tego mikrofonu używać, chyba nie jesteś od tego żeby upominać i mówić co można administracji nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Kręcisz kręcisz. Ja juz skonczylem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Chce UnBana i zeby BandzioR został w odpowiedni sposób ukarany za tego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi