darkpepperoni Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Nick: Krzysztof Piatek Nick admina: Admin [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun][v2][Klasy] @LiveServer.pl (Tak przynajmniej pisze w konsoli) Długość bana: Permanentny Data i godzina: Nie wiem ponieważ nie jest podane w konsoli Serwer: [DeathRun][v2][Klasy] CS 1.6 Powód bana: ' Uzywa anti-smoke ' Mapa: Nie pamiętam ponieważ chciałem wejść na serwer i wyskoczyło że jestem zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 No peszek dostales bana od anty-cheata trzeba było sie nie odpalac i tak bedzie zapewne brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkpepperoni Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 No tylko problem jest taki że sie nie odpalałem ani nic nie ruszałem, nie widze sensu cheatowania na serwerze deathruna tym bardziej, zbyt rzadko gram w csa na takie głupoty jak "anty smoke" w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkpepperoni Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Poza tym nie wiem w takim razie po co sa apelacje od banow permanentnych skoro z góry mówisz ze nie bedzie pewnie UB, bana dostalem dosc dawno jeszcze w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi