mefisTo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Nick: MefisTo Nick oskarżonego: kilka osób się znajdzie już nie pamiętam dokładnie Serwer: JB Opis sytuacji: Więc tak wyzywają się , obrażają itp. xd Dowody: Demko mapa jb_buyukusin godz. Bodajże od 20:35 nwm dokładnie ale to była ta mapa co napisałem i jeszcze na poprzedniej mapie gracz o nicku ArcZi mass fk ale to już jest chyba jest skarga. Ps. Wiem że mam admina ale nwm oco chodzi czy to tylko mi ale całe sm_admin powiedzmy że leży. Daje muta a po zmianie mapy mut minął 🙄 chciałem dać ctbana ale nie mogłem bo po prostu jakby go nie bylo. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Przedawnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi