NiceOne Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Nick: NiceOne Nick oskarżonego: rafik Serwer: drv1 cs 1.6 Opis sytuacji: więc zaczęło się tak, wbijam sobie dziś na serwer i na start walnąłem żarcikiem "rafik, weź zrób reset i daj wszystkie staty w inteligencje bo jesteś za głupi na ten serwer" po czym dopisałem "tekst roku :D" (wszystko jest w logach), nie miało to na celu obrazić tylko powiedzieć coś śmiesznego, on coś tam odpowiedział "płaczku z silvera 5" i coś tam o płakaniu, ja mu chciałem opisać sytuacje jaka była wczoraj (graliśmy mma) i że to kto inny płakał, po czym wleciał mi z tekstem na matke, powiedziałem żeby powtórzył i to zrobił po czym poleciał z permem z serwera za brak szacunku do czyiś rodziców, dostał po chwili UB, nie wnikam od kogo. Dodatkowo po parunastu minnutach gry weszła Dominika do gry, rafik oczywiście sie wypłakał na ten temat i co któreś słowo mnie obrażał kilkukrotnie po czym również dostał bana za obraze. Chciałbym jeszcze dodać ze ta osoba nadużywa tego admina, często wyzywa, prowokuje innych graczy np. ktoś jest bez mutacji to on prowadzi z nim rozmowe po czym chwilę potem banuje go, bezsensowne slapowanie itd itp, dużo by tu wypisywać, ta osoba posiada również 31 banów na swoim koncie za łamanie regulaminu więc jak najbardziej ktoś taki jak on nigdy nie powinien posiadać tej rangi. A w dowodach zamieszczam kilka interesujących demek potwierdzających to co napisałem Dowody: https://www23.zippyshare.com/v/IEJoue1A/file.html , dodatkowo są jeszcze osoby które były świadkami dzisiejszej sytuacji w tym dwojga adminów (jeżeli chcą to mogą się pod tym podpisać, jak nie to trudno) oraz Dominika która poznała sytuacje mape później 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 A no ja np byłem światkiem tej sytuacji no i to jest prawda lubię wszystkich na serwie ale kłamać nie wolno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) [STRESZCZENIE WCZORAJSZYCH ZDARZEŃ] NiceOne : rafik NiceOne : wez daj staty w inteligencje wszystko NiceOne : bo za glupi jestes na ten serwer NiceOne : XD (w tym momencie zostałem obrażony, a tekst ten nie został przeze mnie odebrany jako żart h3h3 tylko zwykły atak, jak wiadomo jak ktoś atakuje naturalną koleją rzeczy jest, że się bronimy) na co odpowiedziałem coś typu "dalej płaczesz po wczoraj" (tu nawiązałem do MM'a którego grałem dzień wcześniej z autorem skargi) NiceOne odpowiedział mi coś typu "chyba właśnie ty płakałeś, zaraz zawołam Matiego to ci potwierdzi" na co najzwyczajniej odpowiedziałem mu "dla mnie możesz sobie nawet matkę zawołać, żeby ci przytakiwała, mnie to nie interesuje" NiceOne "twoją?" ja "nie swoją z lodziarni zgarnij" NiceOne "powtórz to i dostajesz perma" skoro tak bardzo chciał powtórzyłem i zostałem obdarowany banem który jest w AMXBansie [CO MAM NA SWOJĄ OBRONĘ] NIC, bo nie zrobiłem nic złego, cytując definicje lodziarni "miejsce, w którym sprzedaje się lody, mrożone jogurty, a niekiedy też (coraz bardziej popularne) sorbety. Lody serwuje się zazwyczaj na dwa sposoby: „na wynos” – w wafelku, a także „na miejscu” – kilka gałek o różnych smakach ze śmietaną, polewą i owocami w pucharku." [CO ZROBIŁ AUTOR SKARGI] - przywitał mnie chamskim i obraźliwym tekstem - dał drugiemu adminowi bana permanentnego, co jest niezgodne z regulaminami (a to podobno ja naduzywam admina) - manipuluje faktami pisząc skargę [CO DZIAŁO SIĘ PÓŹNIEJ] poprosiłem jednego z adminów żeby mnie odbanował, wszedłem na serwer zdenerwowany wcześniejszą absurdalną sytuacją na który po chwili weszła Dominika, której zgłosiłem sytuację, gdzie zaznaczyłem, że nie chcę mu robić problemów, więć możemy wejść na TS'a z NiceOnem i najzwyczajniej pogadać rozwiązać sprawę jak przystało na ludzi, po chwili wszedł oburzony NiceOne z bólem kto smiał dać mi UB i manipulował faktami jak tu, tyle że tam w obecności Dominiki, dałem się ponieść emocją i nie obyło się bez "pieszczotliwych słówek" za co tym razem nagrodziła mnie Dominika. [CO PRZEMAWIA ZA TYM, ŻE MOWIĘ PRAWDĘ] hltv, logi serwera, gracze grający na deathrun_arctic koło godziny 19 [CO PROPONUJE] Jak wspomniałem, wejść na TS'a w obecności opiekuna/major admina powiedzieć sobie co się ma do powiedzenia i funkcjonować normalnie. Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez rafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) 28 minut temu, rafik napisał: [STRESZCZENIE WCZORAJSZYCH ZDARZEŃ] NiceOne : rafik NiceOne : wez daj staty w inteligencje wszystko NiceOne : bo za glupi jestes na ten serwer NiceOne : XD (w tym momencie zostałem obrażony, a tekst ten nie został przeze mnie odebrany jako żart h3h3 tylko zwykły atak, jak wiadomo jak ktoś atakuje naturalną koleją rzeczy jest, że się bronimy) na co odpowiedziałem coś typu "dalej płaczesz po wczoraj" (tu nawiązałem do MM'a którego grałem dzień wcześniej z autorem skargi 1. i na końcu dopisałem "tekst roku", co było w formie żartu co również znajdzie się w logach, niestety jako Ty jedyny chyba tego żartu nie pojąłeś 2. ojejku, aż tak to uraziło taką osobę? A jak Ty jeździsz po innych czy to dla żartów czy nie, to wtedy musi być to żart i nikt nie ma się czuć urażony tak? I jak ktoś Ciebie obrazi *dla żartów* po tym jak Ty coś chamskiego powiedziałeś w czyjąś stronę to od razu zaczynasz banem grozić? Żeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenada 28 minut temu, rafik napisał: [CO MAM NA SWOJĄ OBRONĘ] NIC, bo nie zrobiłem nic złego, cytując definicje lodziarni "miejsce, w którym sprzedaje się lody, mrożone jogurty, a niekiedy też (coraz bardziej popularne) sorbety. Lody serwuje się zazwyczaj na dwa sposoby: „na wynos” – w wafelku, a także „na miejscu” – kilka gałek o różnych smakach ze śmietaną, polewą i owocami w pucharku." 3. Doskonale każdy wie że to inną lodziarnie miałeś na myśli i nie gadaj teraz głupot żeby sie wymigać od tego tekstu 28 minut temu, rafik napisał: [CO PROPONUJE] Jak wspomniałem, wejść na TS'a w obecności opiekuna/major admina powiedzieć sobie co się ma do powiedzenia i funkcjonować normalnie. 4. Nie mamy co sobie wyjaśniać na ten temat bo znowu zaczniesz wyzywać jak jakiś 14 latek i tyle będzie z tego gadania 28 minut temu, rafik napisał: CO ZROBIŁ AUTOR SKARGI] - przywitał mnie chamskim i obraźliwym tekstem - dał drugiemu adminowi bana permanentnego, co jest niezgodne z regulaminami (a to podobno ja naduzywam admina) - manipuluje faktami pisząc skargę 5. Manipuluje faktami pisząc skargę? Wiesz w ogóle na czym polega manipulacja? I tak zbanowałem Ciebie bo przegiąłeś, takimi tekstami to możesz rzucać do kolegów z podwórka a nie do kogoś starszego od Ciebie Według Ciebie zbanowanie innego admina poprzez wyzwiska to jest nadużywanie admina? Śmieszne Za każdym razem po wejściu na serwer gdy jest jakiś inny admin to odpalam demko i jak widać przydało to się na coś Więcej do powiedzenia nic nie mam i więcej udzielać się tutaj nie będę, czekam na wypowiedź @ Secret_Service Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 w takim razie gratuluję umiejętności czytania w myślach, odpowiem później w edycji na tą chwilę nie mam czasu proszę moderatora o złączenie postów 1. co innego jeśli panuje luźna atmosfera, a co innego kiedy się wyzywaliśmy dzień wcześniej na MM'ie, odebrałem to jako kontynuację i przeniesienie jakiegoś problemu do mnie na serwer, tak wyglądało to z mojej strony 2. tak jak powiedziałem wcześniej, jeśli żartuje to żartuje sobie z kimś i jest to z obustronna świadomością i zrozumieniem, nie przypominam sobie sytuacji w której po kimś bym "jeździł", a jeżeli ktoś ze mnie żartuje i wiem że jest to żart to często moja groźba bana jest poprostu żartobliwa formą odpowiedzenia, o czym świadczą nieliczne bany rozdawane przeze mnie za obrazy 3. miałem na myśli to co powiedziałem to co zrozumiałeś jest twoja sprawą, no chyba że wiesz lepiej od kogoś co dana osoba robi, ale szczerze w to wątpię 4. skoro zachowuje się jak 14sto latek to chyba wiele się nie różnimy, reprezentujesz to samo albo i gorsze po za serwerem, dodatkowo zachowujesz się jak dziecko dając bana adminowi za obrazę której nie było 5. manipulujesz sytuacją, powtarzam że nie było żadnego ataku na nikogo z twojej rodziny, to twój problem jak to odebrałeś, nie mój, użyłem słowa potocznie używanego jako miejsce sprzedaży lodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 2 godziny temu, rafik napisał: 2. tak jak powiedziałem wcześniej, jeśli żartuje to żartuje sobie z kimś i jest to z obustronna świadomością i zrozumieniem, nie przypominam sobie sytuacji w której po kimś bym "jeździł", a jeżeli ktoś ze mnie żartuje i wiem że jest to żart to często moja groźba bana jest poprostu żartobliwa formą odpowiedzenia, o czym świadczą nieliczne bany rozdawane przeze mnie za obrazy Tu się zgodzę z rafikiem nigdy nie było nic takiego, że kogoś wyzywał chyba, że dla żartów, ale nigdy to nikogo nie uraziło ja z nim się nieraz drocze, ale dla żartów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 3 godziny temu, rafik napisał: 2. tak jak powiedziałem wcześniej, jeśli żartuje to żartuje sobie z kimś i jest to z obustronna świadomością i zrozumieniem, nie przypominam sobie sytuacji w której po kimś bym "jeździł", a jeżeli ktoś ze mnie żartuje i wiem że jest to żart to często moja groźba bana jest poprostu żartobliwa formą odpowiedzenia, o czym świadczą nieliczne bany rozdawane przeze mnie za obrazy Potwierdzam, Rafik jeśli opdpowiada żartobliwie nigdy nie jest to obraźliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Przecież szanujmy się 90% osob mlodych w tych czasach takiego tekstu z udziałem lodziarni nie mówi w kontekscie prawdziwej lodziarni w ktorej sie lody normalne sprzedaje. To jest jakiś żart też zaraz moge powiedzieć "Twoja stara jest jak kredyt w banku WBK - można ją wziąć łatwo, tanio i szybko" i o co ci chodzi xyz przecież definicja wziąć to: "1. «chwycić, objąć kogoś lub coś, przystosowując do niesienia lub trzymania» 2. «udać się z kimś, z czymś dokądś» 3. «otrzymać na własność lub do okresowego użytkowania» 4. «kupić, wynająć lub wypożyczyć coś»" więc twoją mame łatwo moge zabrać do np Grecji na wakacje. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Helix2213 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Helix2213 przeczytaj jeszcze raz co napisałeś przejdź się po pokoju i zastanów czy to ma sens, odszedłeś od tematu i nic do niego nie wniosłeś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Faktycznie rafik nie nadaje się na admina. Nie ma kultury chłopak nie raz słysze jak się odzywa do graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 PoleyMi wylatujesz z serwera z banem i teraz szukasz zaczepki na forum? jak masz dowody napisz własną skargę, nie masz? nie wypowiadaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 W dniu 25.04.2019 o 20:34, rafik napisał: 7 minut temu, PoleyMi napisał: Faktycznie rafik nie nadaje się na admina. Nie ma kultury chłopak nie raz słysze jak się odzywa do graczy. Co wy macie ból dupy że rafik dostał admina? 1. Secret jak dawał mu admina zapewne widział jego bany ale admina dostał 2. Rafik od kiedy ma admina jest kulturalny a zanim miał admina 1 może 2 razy zobaczyłem jak przeklina, gdy wyzywa się z innym graczem nigdy on nie zaczyna WYZYWA się dla obrony. Bo kto by chciał byc wyzywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ban był nie słuszny, nie szukam żadnej zaczepki napisałem prawde i tyle Zazwyczaj przez mikro chamsko sie odzywasz do graczy więc cieżko z jakimś dowodem dosyć sporo graczy nie przepada za tobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie ma prawa wyzywac nawet w obronie może TiW ukarać gracza banem Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez PoleyMi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Teraz, PoleyMi napisał: Nie ma prawa wyzywac nawet w obronie może ukarać gracza banem Ale jeśli on wtedy nie miał admina? Od kiedy ma admina nje wdaje sie w wyzwiska tylko banuje. logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 8 minut temu, DJ ♡ EDZIO napisał: 1. Secret jak dawał mu admina zapewne widział jego bany ale admina dostał Na pewno widział, dał mus szansę ale jak widać nic się chłopak nie poprawił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 i właśnie to robię w twoim przypadku za każdym razem, dlatego masz taki problem, pozwalasz sobie na za dużo, a to że gracze za mną nie przepadają, cóż taka praca admina, zazwyczaj są to osoby twojego pokroju po kilku banach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 2 minuty temu, PoleyMi napisał: Na pewno widział, dał mus szansę ale jak widać nic się chłopak nie poprawił Zobacz amx bans i zobacz ile rafik razy banował i odpowiedz sobie nie poprawil sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgrywasz cwaniaka na tym serwerze. Myślę że to ty pozwalasz sobie za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 jeśli banowanie za chamstwo jakie reprezentujesz to "za dużo" to najwyraźniej nie wiesz na czym polega rola admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 6 godzin temu, rafik napisał: Helix2213 przeczytaj jeszcze raz co napisałeś przejdź się po pokoju i zastanów czy to ma sens, odszedłeś od tematu i nic do niego nie wniosłeś W dniu 25.04.2019 o 20:34, rafik napisał: to twój problem jak to odebrałeś, nie mój, użyłem słowa potocznie używanego jako miejsce sprzedaży lodów odbiegłem od tematu? Halo mordeczko ty wiesz wgl co piszesz ja sie odniosłem do tej głupoty którą napisałeś, może przejdz sie po pokoju przeczytaj co piszesz i wtedy odpowiadaj nwm szczerze to nwm czm ty dostałeś admina chyba jedyną możliwościa było zlitowanie sie nad tobą albo niewiedza na temat cb, bo ja nwm gdzie ty tu znalazłeś odejście od tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 szkoda mojego czasu na odpowiadanie tobie w sensowny sposób napewno nie jesteś do rozstrzygania kto i za co dostał admina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 3 godziny temu, rafik napisał: szkoda mojego czasu na odpowiadanie tobie w sensowny sposób napewno nie jesteś do rozstrzygania kto i za co dostał admina:) Bo nie masz jak mi odp? Nie masz na to żadnej odpowiedzi i tyle no wsm z cb, buziak <3. No i ja sie tam ciesze że nie jestem nie musze później patrzeć na zachowanie i głupote takich jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. nie jesteśmy mordeczkami ziomeczkami czy jak ty to tam sobie nazywasz a tym bardziej nie jesteśmy na etapie buziaczków i serduszek 2. wypowiedasz się w temacie który kompletnie ciebie nie dotyczy, nie grasz na tym serwerze, nie znasz graczy i nie znasz sytuacji, więc po co mam ci odpowiadać skoro twoja wypowiedź w ogóle się nie liczy 3. twoja forma wypowiedzi przypomina mi tą której używałem wychodząc z podstawówki wiec się nie dziw że nie chce ci odpowiadać, jakbyś reprezentował poziom godny dyskusji napewno napisałbym ci coś sensownego Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez rafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) 47 minut temu, rafik napisał: 1. nie jesteśmy mordeczkami ziomeczkami czy jak ty to tam sobie nazywasz a tym bardziej nie jesteśmy na etapie buziaczków i serduszek 2. wypowiedasz się w temacie który kompletnie ciebie nie dotyczy, nie grasz na tym serwerze, nie znasz graczy i nie znasz sytuacji, więc po co mam ci odpowiadać skoro twoja wypowiedź w ogóle się nie liczy 3. twoja forma wypowiedzi przypomina mi tą której używałem wychodząc z podstawówki wiec się nie dziw że nie chce ci odpowiadać, jakbyś reprezentował poziom godny dyskusji napewno napisałbym ci coś sensownego Własnie widze twój wyższy poziom niż mój, dobrze nie będę sarkastyczny i ironiczny bo jak widac jesteś serio zbyt tępym typem żeby zrozumieć to po 1 po 2 ty ciemnoto ludzka cała sytuacje opisaliście tutaj po 3 mogę sie odnosić nawet gdy tam nie gram bo zwróciłem uwage na twoje głupie tłumaczenie którego probably używają w podstawówce bo jakos na wyższym poziome tego nie słyszałem żeby ktoś tak tłumaczyl typowy wjazd na rodzinę (btw za takie teksty powinnieneś odrazu dostać bana na miesiąc byś sie nauczył kultury) po 4 argumentem nie jest to że powiesz że ktoś reprezentuje niższy poziom a bardziej tak odp reprezentują ucieczkę od tematu dalej czekam na odp na: W dniu 26.04.2019 o 21:26, Helix2213 napisał: Przecież szanujmy się 90% osob mlodych w tych czasach takiego tekstu z udziałem lodziarni nie mówi w kontekscie prawdziwej lodziarni w ktorej sie lody normalne sprzedaje. To jest jakiś żart też zaraz moge powiedzieć "Twoja stara jest jak kredyt w banku WBK - można ją wziąć łatwo, tanio i szybko" i o co ci chodzi xyz przecież definicja wziąć to: "1. «chwycić, objąć kogoś lub coś, przystosowując do niesienia lub trzymania» 2. «udać się z kimś, z czymś dokądś» 3. «otrzymać na własność lub do okresowego użytkowania» 4. «kupić, wynająć lub wypożyczyć coś»" więc twoją mame łatwo moge zabrać do np Grecji na wakacje. Bo odp jeszcze nie dostałem. Może zaczniemy ci rodziców wyzywac takimi tekstami, mówisz że podobno ja używam formy wypowiedzi z podstawówki, a ty sam rzucasz tekstami o lodziarniach, jesteś na takim kurwa żenującym poziomie a twoja inteligencja nadaje sie do księgi rekordów Guinnessa za najniższą liczbe iq Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Helix2213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi