Natalqa Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nick:Natalqa Nick admina:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Długość bana:Permamentny Data i godzina:19:48 Serwer: GO-MOD 1.6 Powód bana: Wrzuć Screeny na ArenaSkilla.pl Mapa:de_inferno Plik RAR z screenshotami https://www35.zippyshare.com/v/2gaafTMd/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wrzuć screeny które zostały Ci zrobione a są one w folderze "cstrike". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalqa Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 https://www65.zippyshare.com/v/nZ4wX8eG/file.html Tutaj, tak jak chciales "dejfff" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Najprawdopodobniej screeny Ci się nie zrobiły albo zostały usunięte. Decyzje zostawiam już @ Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalqa Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 23 minuty temu, dejfff.' napisał: Najprawdopodobniej screeny Ci się nie zrobiły albo zostały usunięte. Decyzje zostawiam już @ Secret_Service O jakie screeny Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 @Natalqazrobiłem Ci ssy które powinny się znajdować w folderze "cstrike". A na tych 2 ssach z "cstrike" nie widać żeby Ci się zrobiły.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalqa Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 4 minuty temu, dejfff.' napisał: @Natalqazrobiłem Ci ssy które powinny się znajdować w folderze "cstrike". A na tych 2 ssach z "cstrike" nie widać żeby Ci się zrobiły.. Nic nie patrzyłam tak szczerze tylko odrazu po banie zrobiłam SS i wstawiłam nwm, zobaczymy co Secret Service powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 UB! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi