AcoCieToObchodzi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Nick:kIrITo*|^ Nick admina:Nice One Długość bana:7dni Data i godzina:2019-04-19 około 21:00 Serwer:DR v1 [Cs 1.6] Powód bana: dzialanie na niekorzysc serwera mapa:nie pamiętam wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin NiceOne. [AMXBans] There are 6 days , 9 hours , 40 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : kIrITo*|^ [AMXBans] Reason : ' dzialanie na niekorzysc serwera ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1488492468 ' [AMXBans] Your IP : ' **.9.7*.3* ' [AMXBans] ======================================= Opis zdarzeń:Gram sobie gdyby nigdy nic, czasem wykorzystam jakiś bug typy skrót żeby szybciej przejść mapę. a tu ban, sam do końca nie wiem za co nie jest jasno napisano a powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) dopiero co 2-3 dni temu był całkowity reset serwera, czasówek, vmaxów i levela, ale tutaj chodzi o vmaxy i czasówki. Połowa map po tym resecie jak zauważyłem to są zbugowane vmaxy po 20k i top1 wbite przez Ciebie poprzez skracanie. I powiedz, jak tu normalnie wbić sobie rekord jak przychodzi ktoś tak głupi jak Ty i psuje to? Po konsultacji z opiekunem serwera nałożyłem Ci bana na tydzień i mam nadzieję, że przez ten czas przemyślisz to, że inni ludzie też grają na serwerze ale szczerze w to wątpie, to tyle elo Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcoCieToObchodzi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 -Zacznijmy od vmaxów, mam zaledwie jeden rekord i to 20000 tysięcy speeda, zrobiłem go na wyrzutnia która cie na tyle wywala, wiec nie jest to żaden bug -Co do skracania, skróciłem może 3/4 mapki żeby zrobić top 1 -Może byście banowali tych co robia vmaxy po kilka milionów? robione na czitach, ale po co im bana dać lepiej się innych przyczepiać prawda? -Cziterzy latają na jakiś malan.cfg/zeroware i innych czitach, może tym byście się zainteresowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 9 minut temu, AcoCieToObchodzi napisał: -Może byście banowali tych co robia vmaxy po kilka milionów? robione na czitach, ale po co im bana dać lepiej się innych przyczepiać prawda? -Cziterzy latają na jakiś malan.cfg/zeroware i innych czitach, może tym byście się zainteresowali? adminów tam praktycznie w ogóle nie ma, Ty za to grasz często, jeżeli widzisz taki przypadek to wchodzisz na forum i składasz skargę, HLTV na serwerze jest więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcoCieToObchodzi Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 "adminów tam praktycznie w ogóle nie ma, Ty za to grasz często, jeżeli widzisz taki przypadek to wchodzisz na forum i składasz skargę, HLTV na serwerze jest więc w czym problem?" -To ze często ostatnio gra nie znaczy ze jestem zawsze, nie chce mi się szukać demek <-- jedna mapa na dzień może być grana 20x. -Pisałem na ChatBoxie o tym xNatanek latał na malan, podałem również mapę lecz chyba bana nie dostał skoro ostatnio grał. <-- Był wtedy secret, nawet wszedł na serwerze lecz xNatanek uciekł czy sprawdzał demko? chyba nie. "Adminów tam praktycznie w ogóle nie ma" co racja to racja, dużo osób notorycznie łamie regulamin sam święty nie jestem, jednak jedyne co robię to zdarzy mi się skracać, nie wyzywam/skanuje i w żaden innym sposób nie łamie regulaminu. Już więcej się postaram nie wypowiadać, przydało by się zablokować skróty których jest masa, nawet mapy które niby zostały zablokowane dalej da się skracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Dzień dziecka się skończył może po 7 dniach przyjdzie Ci rozum do głowy ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi