TheHaxPy Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nick: TheHaxPy Nick admina: GOD BLESS ME Długość bana: Na zawsze Data i godzina: 18.04.2019 - 20:28:08 Serwer: [PL]ArenaSkilla.pl [CS:GO MOD][SKINY|SKRZYNKI|RANGI|@LiveServer.pl Powód bana: Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl (Masz 4 godziny) Mapa: de_inferno https://www104.zippyshare.com/v/JN7TLXZM/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W jakim celu screeny były modyfikowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHaxPy Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Czemu modyfikowane ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 1 minutę temu, TheHaxPy napisał: Czemu modyfikowane ??? Screeny, które wrzuciłeś posiadają godzinę modyfikacji, która nie jest zgodna z godziną ich wykonania. Zalecam wstrzymanie werdyktu i przeanalizowanie HLTV z akcji tuż przed screenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHaxPy Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nie wiem o co chodzi, ale chciałbym szybko wrócić na serwer. Wrzucam jeszcze raz może teraz będzie dobrze. https://www104.zippyshare.com/v/34Pi8GSH/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 13 godzin temu, TheHaxPy napisał: Wrzucam jeszcze raz może teraz będzie dobrze. https://www104.zippyshare.com/v/34Pi8GSH/file.html Wrzuć screeny, których nie edytowałeś, bo inaczej nie ma możliwości UB dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHaxPy Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Nic nie edytowałem jak to wklejam do folderu to się chyba samo modyfikuje, może pokaże ci na współdzieleniu ekranu ? Nie wiem może dlatego ze to kopiowałem i wklejałem to się coś "modyfikowało" teraz to wyciąłem https://www37.zippyshare.com/v/TqDQmD7H/file.html jak znowu coś będzie że edytowane/modyfikowane to ja nie wiem już co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHaxPy Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 W dniu 19.04.2019 o 10:39, GBM napisał: Wrzuć screeny, których nie edytowałeś, bo inaczej nie ma możliwości UB dla Ciebie. Doczekam się kiedyś UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 1 minutę temu, TheHaxPy napisał: Doczekam się kiedyś UB ? Czekamy na decyzję @ Secret_Service, jeśli stwierdzi, że trzeba rozpisać demo to rozpiszę, jeśli uzna, że nie ma takiej konieczności - otrzymasz UB od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHaxPy Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 W dniu 20.04.2019 o 19:55, GBM napisał: Czekamy na decyzję @ Secret_Service, jeśli stwierdzi, że trzeba rozpisać demo to rozpiszę, jeśli uzna, że nie ma takiej konieczności - otrzymasz UB od razu. A czas oczekiwania tej decyzji ile zajmie mniej-więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 12 godzin temu, TheHaxPy napisał: A czas oczekiwania tej decyzji ile zajmie mniej-więcej ? To zależy od @ Secret_Service- są święta, więc bądź cierpliwy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 UB! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi