D4RLING Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: Nice female body Nick oskarżonego: wariat Serwer: cs 1.6 drv2 Opis sytuacji: Wchodzę na serwer a mnie wywal z powodu dostałem bana "Brak kultury" xDDD Dowody:http://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=3289 Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez D4RLING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Byłem wtedy na serwerze i admin @ wariatnie dał nawet mu ostrzeżenia i dostał bana z buta ponieważ admin ma słabą pamieć i nie pamięta kto grał na poprzedniej mapce i komu dawał ostrzeżenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 ostrzeżenie pisane było 3 razy albo i nawet więcej, powinieneś sam się domyśleć że na serwerze jest zachowana kultura, każdy ma prawo grać na tym serwerze i dzieci i dorośli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, wariat napisał: ostrzeżenie pisane było 3 razy albo i nawet więcej, powinieneś sam się domyśleć że na serwerze jest zachowana kultura, każdy ma prawo grać na tym serwerze i dzieci i dorośli XDD Tylko ,ze on wszedl na serwer napisał "kur**" i z buta bana mu dałeś. A to ,ze ty Graczy mylisz to ja ni wim. Szkoda ,ze tu link do tych demek tak z deka niby dziala ale tam nie ma demek Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez dejfff.' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin from wykop Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak się dzieję gdy się nawet nie kontroluje kogo się przyjmuje do administracji, za napisanie " było reset kurwa " ban 30 minut, powinno być chociaż ostrzeżenie bo nawet w konsoli widać że tylko tyle zdążył napisać to nie wiem co ty mu 3 ostrzeżenia chyba na zapas wczesniej dałeś Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Marcin from wykop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @ wariatCoooo xDDDDDDDDDDDD Teraz wchodzę do gry po chwili ja dostałem bana przez nie dał ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 tylko że mnie od godziny nie ma na serwie xd D4RLING 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 A było ostrzezenie jak nie to źle i bana nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @ wariat przeklinac mozna lecz z umiarem nie banuj wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi