Ciemnastrefa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam pisze skargę na nowego admina jakim jest Baksiu Nick: CiemnastrefaNick oskarżonego: @ Baksiu Serwer: 1.6 DRv2Opis sytuacji: 1. Widać po głosie ze sam ten gracz nie ma mutacji ( idzie to ustalić może jakiś skan dowodu czy legitymacji) 2. Sam nie zna regulaminu banowania i daje bany na chory czas 3. Zmienia mapy na jakie mu się podobają także w nocy expi z znajomymi na mapach jakie chcą 4. Jestem za wtrzymaniem mu admina na tą chwilę ( i tak jest ich tyle że 1 mniej nic nie zrobi ) Dowody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Użyj tego wzoru: Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Serwer: (Na jakim to serwerze zadziała się sytuacja) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnastrefa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nie chce mi się bawić ale to jest już chore ze każdy dzieciak tutak dostaje admina na deathrun v2 wystarczy mieć aktywność i masz admina zamiast żeby admina dostawali gracze z steamem jak to zawsze było także przez takich dzieci jak baksiu itp nie da się grać bo to chore ze dziecko myśli że dostał admina i jest kimś na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 1. Mutacje przeszedłem rok temu 2. Jak bym mógł nie znać regulaminu i mieć admina 3. Bany na chory czas dla ciebie za bicie poza tt i mutacje to 30 min? 4. Było głosowanie na zmiane mapy i raz zmieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnastrefa Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) 1. Nie slychac żebyś miał mutacje (chyba że nie wiesz co to jest) 2. Gościu jak Ty sam pytałaś innego admina jak odpalić amxmod 3. Jest coś takiego jak ostrzeżenie gdzie nie każdy nowy gracz wie że nie można bić poza respu czy też za teleportow 4. Tak głosowanie było ludzie też nominowali swoje mapy ( a wybrałeś swoje 3 mapy które chciałeś a nie które chcieli gracze ) Co do wieku napewno nie masz 16 lat jak podałeś w podaniu Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Ciemnastrefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Sorry ze sie wtrace Admin nie moze zmianiac mapy 3. Zmiana mapy może nastąpić wyłącznie wtedy, gdy występują trudności z utrzymaniem dyscypliny na mapie lub nieprawidłowości w działaniu serwera/mapy. Też mi sie zdaje ze nie masz mutacji lub ma ktos dostep do twojego konta bo jeszcze 1/2 miechy temu grał tam jakis dzieciak bez mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksiu Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Możliwe że tak było bo były podszywki podemnie i zostało zmienione hasło 2tyg temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 §8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie.@Ciemnastrefanie podałeś żadnych dowodów. Z racji tego, że jesteś nowy na forum tym razem nie zostaniesz ukarany warnem. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi