Ciosek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Propozycja: Dodanie nowego modelu do kupna Treść: Podsyłam fajny model z propozycji z innego serwera Link: https://gamebanana.com/skins/169493 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 imo ladny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na nie powody miał by ten model brzydkie rączki i ten model wgl jest przydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Model jest ładny, ale jest tyle tych modeli że nie wiadomo co kupić. I do tego będzie tyle modeli a nikt ich nie będzie kupował tylko robią śmietnik ? Tak jak już napisałem model jest ladny, ale co Dank z tym zrobi to nie wiem ogólnie jestem na nie ? Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 24 minuty temu, hawaje napisał: imo ladny jest Popraw to co napisałeś jeżeli już się wypowiadasz to napisz tak lub nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na nie Powód: Za dużo modeli z anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na serwerze jest 40 modeli, za mało? Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi