SSver Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Ta dziewczynka co mam teraz Kolorystyka: Tak żeby ładnie wyglądało Wymiary: Idealne na steama Napis/y: SSver Inne uwagi: Nwm wykażcie się kreatywnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Podsyłam prace, jako iż obecny obrazek był nie zbyt fajny do przeróbki, wybrałem coś innego może się spodoba link: https://imgur.com/5AZzNbw podglądzik: w razie mniejszych zmian/ gdyby się nie podobał, napisz pw /steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi