Terminator Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Nick: Terminator Imię: Karol Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jako iż arenka zalicza powrót to ja równie dobrze mogę razem z nią, na forum jestem od dawien dawna, znam społeczność, jestem staranny w tym co robię, w przeszłości nikt narzekał na mnie za to jak pełniłem swoje funkcję. Doświadczenie w moderowaniu: Pełniłem przez długi czas funkcję moderatora tutaj w przeszłości oraz na innym forum Ile czasu poświęcam forum dziennie: W zasadzie to przesiadywać mogę w każdej chwili jak mam pod ręka telefon Coś o sobie: Jestem osobą miłą, opanowaną, godną zaufania, pomocną oraz bezstronną (nic sie nie zmienilo xD), nie jestem osobą ktorą idzie sprowokować. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Moderator, Major admin, Grafik, Admin przeróżnych serwerów Kontakt: Steam, discord: Big Papi locsta 3 To samo co u kinga "Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)" Przez xdar1uNqq, 29 Czerwca 2024 Uzupełniam wzór o konkretne kontakty. Przez xdar1uNqq, 29 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 na tak +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 na nie -jesteś nie ogar i tyle 1 1 "Ogar" nie jest argument - jest to gatunek psa Przez Tomgra, 2 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Na +pomocny +ogar +doświadczenie jest +miły +sigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Na tak +staż na arenie +ogarniasz co jest 5 +pomozesz darkowi jakby sie chlopak pogubil do przyjecia kwestia czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 +doświadczenie +brak krzywych akcji +bycie obiektywnym -czas na forum posysa tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUS3434 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Na tak +doświadczenie +staż +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 na +doswiadczenie +ogar chlopaczek - czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 25 Lipca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi