realfejmior Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/feejmior/ Link do profilu steam / nick admina: @ Tomgra Rodzaj kary: CTBAN Długość kary: perm Mapa, data oraz godzina nadania kary: o kurde tego to nie pamietam ctbana tez nie ma na sb to nie mam godziny Serwer: Jailbreak Powód: massfk Link do kary (opcjonalnie) nie ma sb to nie mam jak dac Dlaczego uważasz, że kara powinna zostać zdjęta?: poniewaz konczy mi sie mut i chce sobie prowadzic bez wchodzenia na mk jestem aktywnym graczem i dobrze znam regulamin jailbreaka wiec mysle ze tych ctbanow nie bede mial duzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 17 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Ctban za massfk z poprzednich dni, kiedy nie działała blokada kolejki ct dla osób z ctbanem/mutem. Wykorzystałeś to kilkukrotnie do zrobienia massfk właśnie. Blokada może zostanie skrócona (ale nie zdjęta), decyzja @ bulimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) Kilkukrotnie dokonałeś zbrodni przeciw sieci, jaką jest mass specfk. Próbowałeś również omijać bany poprzez wchodzenie na multikontach. Na ten moment nie ma dla ciebie możliwości zdjęcia ani skrócenia kary. @ Tomgra Edytowane 17 Czerwca 2024 przez bulimek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 17 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi