Skocz do zawartości

7 propozycji na jb

Udostępnij

djpikoo

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy) modyfikacje 

Opis: 
1. zmiany dotyczace zabaw 
warden po wybraniu zabawy ma dalsze  menu w ktorym moze wybrac grawtacje podczas zabawy np 1.normalna 2.srednia (troche zwiekszona) 3. wysoka (mniejsza niz aktualna na zabawie scaut/knife) 4. niska ( mniejsza od normalnej) 
po wyborze grawitacji next menu to moglby byc bhop (autobh jak na starym jb z mojej propozycji wyszło)
2. dodanie rowniez komendy !bhop dla wardena aby mogl on wlaczac autobh na rozne zabawy na mapie 
3. fajki na zabawie - aktalnie nie ma fajek za zabojstwo na zabawie jak i fajek za wygranie zabawy np 100fajki za wygranie zabawy 
4. przenikanie ttka przez ttka - nie wiem co ma na celu wchodzenie komus na glowie -wyjebac to zeby sie tak nie dalo
5.filtracja graczy CT - gdy w godzinach 18-01 serwer ma najwiecej graczy online mam wrazenie jakby ct nie chcialo prowadzic tylko sobie pobiegac a jak juz poprowadzi to runde przed celami. swap ct do tt jezeli prowadzi przed celami (niekreatywnie) lub gdy nie chce prowadzic x rund z rzedu 
6. zmiana dmg z kosy dla ttka w ctka  z lewego -15  z prawego -25dmg ( wchodzac na serwis chyba sie chce pograc w jb a nie pozycje buntu przed celami kilka rund z rzedu)

edit bo zapomnialem 
7. muzyka pod koniec rundy
to chyba wszystko pozdrawiam 

• Lubię to! 1

§1. Nazwy tematów muszą określać ich treść.

Zmieniam nazwę.

ps. 

4. już było 

5. od tego jest administracja

Przez xdar1uNqq, , edytowane

• xdar1uNqq zmienił(a) tytuł na 7 propozycji na jb
  • Administrator Forum

W tym tygodniu przeprowadzę rework zabaw jb.

3.. Już są fajki za zabójstwo na zabawie

53 minuty temu, djpikoo napisał:

100fajki za wygranie zabawy 

:KEKW:

Nagroda za wygranie lr wynosi 5 fajek, nie wiem czemu za wygranie zabawy miałoby być tak dużo. W reworku nie będzie póki co fajek za wygranie zabawy (co nie znaczy, że kiedyś tego się nie doda).

4. Już jest

6. Zapraszam do wypowiadania się, osobiście zwiększyłbym HP ct'ków

7. Zapraszam do wypowiadania się, tylko dodam, że nie ma możliwości ściszania muzyki, można jako gracz jedynie wybrać opcję włącz/wyłącz, czyli wrzucone RES'y już musiałyby mieć dobrą głośność (nie za cicho i nie za głośno)

Fajki i 5tka na nie

reszta okej

3 godziny temu, Tomgra napisał:

6. Zapraszam do wypowiadania się, osobiście zwiększyłbym HP ct'ków

Uważam że zwiększenie hp dla ctka będzie odpowiednie

I dodam że spoko by było dodać jakiś podpunkt do regulaminu z jakimś nakazem wyjscia z przed celi