inatimer Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Nick: inatimer Imię: Grzesiek Wiek: 20 lat. Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem ambitnym oraz pracowitym chłopakiem, chciałbym dostać rangę Moderatora ponieważ bardzo lubię uczyć się nowych rzeczy, i sprawdzać się na wielu płaszczyznach, chciałbym żeby nasza sieć dalej się rozwijała. Doświadczenie w moderowaniu: Nie mam żadnego doświadczenia jako Moderator, ale bardzo szybko się uczę, można to dobrze zaobserwować po tym jak szybko dostawałem coraz bardziej odpowiedzialne rangi na serwerach. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Codziennie rano, przy każdej okazji, czasami mam w tle odpalone, z założenia jako jeden z pierwszych widzę różne zmiany oraz wpisy, mam dość luźna pracę co umożliwia mi dość częste sprawdzanie najnowszych rzeczy. Coś o sobie: Koszykówka top of top jak coś. Tak jak już napisałem, jestem pracowitym chłopakiem, który stara się zawsze być najlepszym w tym co robi, może mi to nie zawsze wychodzi, ale się staram jak mogę, zawsze jestem pomocny i raczej miły dla ludzi. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem opiekunem jailbreaka więc i bardzo duży wkład miałem w aktualizacje serwera, jako admin wygrywałem plebiscyty, robiłem bardzo dużo eventów, pomagałem trochę przy produkcji jb2 (w czerwcu), byłem adminem only mirage i pomagałem utrzymać serwer, zachęcałem ludzi do aktywności na forum i serwerach. Kontakt: Facebook, Discord, prywatny numer, teamspeak, Steam, forum 4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Jak na razie według mnie nie nadajesz się na Moderatora. - Brak kultury osobistej - nie miły - Odklejony "bez obrazy" - Obrażanie graczy - Słaba psycha Dodane na prośbę autora: 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Na tak -Ogromna pomoc sieci -doswiadczenie -mily -pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 (edytowane) Jak na razie według mnie nadajesz się na Moderatora. - Kultura osobista - Miły - Nieodklejony - Nikogo nie obraża - Ze stali psycha Edytowane 10 Czerwca 2024 przez Fenomenalny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 na tak -Doświadczenie -aktywny -pomaga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 nie smieje sie z osob z dysortografia 4 godziny temu, Fenomenalny napisał: - Ze stali psycha slaba ta psycha naprawde 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Jak widać mamy sporo nowych graczy, którzy Cie nie znają. Pisząc na chatboxie, ze komuś matke wyzywasz, czy kłócąc sie o wypowiedz pod podaniem nie świadczy dobrze. overall szukałbym świeższej krwi do moderacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Czerwca 2024 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 na tak - młody adept forum +aktywny + pracowitość 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 +akt +ogar +staż tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 tak ogar doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 +wiek +ambicje -doswiadczenie Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Póki co jeden (+ ja) wystarczy Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi