Administrator Forum Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomgra Opublikowano 2 Czerwca 2024 Administrator Forum Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Witajcie, Areniacy! Po miesiącach intensywnej pracy, jesteśmy gotowi uruchomić betatesty naszego serwera JailBreak, które rozpoczną się 07.06.2024 (najbliższy piątek) o godzinie 17:00! Na dniach pojawi się temat informacyjny z komendami dostępnymi na serwerze. Wszelkie błędy/propozycje należy zgłaszać w tym temacie: Pozdrawiamy, Zespół ArenaSkilla Spoiler @Użytkownik @Areniak @Kobieta @Zasłużony 7 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemandero3434 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 2.06.2024 o 14:33, Tomgra napisał: Witajcie, Areniacy! Po miesiącach intensywnej pracy, jesteśmy gotowi uruchomić betatesty naszego serwera JailBreak, które rozpoczną się 07.06.2024 (najbliższy piątek) o godzinie 17:00! Na dniach pojawi się temat informacyjny z komendami dostępnymi na serwerze. Wszelkie błędy/propozycje należy zgłaszać w tym temacie: Pozdrawiamy,ja mam kose ustawionol talon a mam tol normalny i jak dopiero wezme broni mam dopiero talona Zespół ArenaSkilla Pokaż ukrytą zawartość @Użytkownik @Areniak @Kobieta @Zasłużony W dniu 2.06.2024 o 14:33, Tomgra napisał: Witajcie, Areniacy! Po miesiącach intensywnej pracy, jesteśmy gotowi uruchomić betatesty naszego serwera JailBreak, które rozpoczną się 07.06.2024 (najbliższy piątek) o godzinie 17:00! Na dniach pojawi się temat informacyjny z komendami dostępnymi na serwerze. Wszelkie błędy/propozycje należy zgłaszać w tym temacie: Pozdrawiamy, Zespół ArenaSkilla nie dzala mi kosa talon bo mam tol zwykłoł Pokaż ukrytą zawartość @Użytkownik @Areniak @Kobieta @Zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi