Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwolanie

Udostępnij

M4T11GL4 (^_^)  csdrop.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:MarekTico
Nick admina: ZeZoLeG1
Długość bana:permanent
Data i godzina:23:20

Serwer: cs go mod 1.6
Powód bana:cheaty
Mapa:De_dust2_long

[AMXBans] 'MarekTico' dostal na zawsze bana. Powod: 'Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl (Masz 4 godziny)' Admin: ZeZoLeG1

Nie mam ss 

@ neosprawdzal

Edytowane przez M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro

i tak: 

po 1 jak zrobiło ci sie 3 ssy to uciekłeś z servera 

po 2 jest taka opcja zbanuj uciekiniera skoro mi uciekłeś to cie zbanowałem za ucieczkę przed ss'ami

po 3 najechałeś na gracza głowę przez scianę i wychylił i reflex boga odrazu strzeliłeś i go zabiłes

@ neopotwierdzi bo widział to razem ze mną

2 godziny temu, GBM napisał:

Czyli uciekłeś podczas robienia screenów, nie wstawiles teraz tych, które zostały zrobione i oczekujesz UB?

Czekamy na wstawienie tych 3 zrobionych :)

Było tak:zginelem i patrzyłem na niego miał celownik idealnie na głowie typa przez sciane i Typo wychyla (celownik idzie za nim) wychyla zza ściany. I go zabija natychmiastowo ja przeciwnika nawet nie zobaczyłem w całości)(reflex Boga) zrobiło mu się 3 ssy i go wywaliło z servera  i skoro mi uciekł to jest taka opcja zbanuj uciekiniera to mu dałem powód "ucieczka przed ss'ami" tyle odemnie nie spammy czekamy na odpowiedź @ Secret_Service

• Lubię to! 1

4 godziny temu, GBM napisał:

Czyli uciekłeś podczas robienia screenów, nie wstawiles teraz tych, które zostały zrobione i oczekujesz UB?

Czekamy na wstawienie tych 3 zrobionych :)

On nie uciekł przed ssy bo gadałem z nim na discordzie i gdy go wywaliło z serwera tez go wywaliło na rozmowie a czy hasky miał tego nwm

11 godzin temu, M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro napisał:

i nie ucieklem tylko zostalem zbanowany

Godzinę temu, neo napisał:

On nie uciekł przed ssy bo gadałem z nim na discordzie i gdy go wywaliło z serwera tez go wywaliło na rozmowie a czy hasky miał tego nwm

Zdecydujecie w się może na jedną wersję

Godzinę temu, neo napisał:

Niech wstawi te zrobione 3 ssy, jeśli czyste to będzie na pewno bliżej UB od Secreta.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności