M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick:MarekTico Nick admina: ZeZoLeG1 Długość bana:permanent Data i godzina:23:20 Serwer: cs go mod 1.6 Powód bana:cheaty Mapa:De_dust2_long [AMXBans] 'MarekTico' dostal na zawsze bana. Powod: 'Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl (Masz 4 godziny)' Admin: ZeZoLeG1 Nie mam ss @ neosprawdzal Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 i tak: po 1 jak zrobiło ci sie 3 ssy to uciekłeś z servera po 2 jest taka opcja zbanuj uciekiniera skoro mi uciekłeś to cie zbanowałem za ucieczkę przed ss'ami po 3 najechałeś na gracza głowę przez scianę i wychylił i reflex boga odrazu strzeliłeś i go zabiłes @ neopotwierdzi bo widział to razem ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 ale ja gadam z neo i on widzial czy mam cheaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 teraz gadasz? z nim jak tak to gdzie wbije do was i ci wytlumacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 i nie ucieklem tylko zostalem zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 zrobiłem ci ssy anie cie zbanowałem na chacie mi sie wyswietliły 3 ssy że ci się zrobiły i nagle cie wywalilo z servera i napisalem na u@ do neo ze uciekłes i cie zbanowalem za ucieczke podaj link do servera na disc/tw # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 https://discord.gg/6eyyXNe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 arenaskilla discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Czyli uciekłeś podczas robienia screenów, nie wstawiles teraz tych, które zostały zrobione i oczekujesz UB? Czekamy na wstawienie tych 3 zrobionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 2 godziny temu, GBM napisał: Czyli uciekłeś podczas robienia screenów, nie wstawiles teraz tych, które zostały zrobione i oczekujesz UB? Czekamy na wstawienie tych 3 zrobionych Było tak:zginelem i patrzyłem na niego miał celownik idealnie na głowie typa przez sciane i Typo wychyla (celownik idzie za nim) wychyla zza ściany. I go zabija natychmiastowo ja przeciwnika nawet nie zobaczyłem w całości)(reflex Boga) zrobiło mu się 3 ssy i go wywaliło z servera i skoro mi uciekł to jest taka opcja zbanuj uciekiniera to mu dałem powód "ucieczka przed ss'ami" tyle odemnie nie spammy czekamy na odpowiedź @ Secret_Service 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 4 godziny temu, GBM napisał: Czyli uciekłeś podczas robienia screenów, nie wstawiles teraz tych, które zostały zrobione i oczekujesz UB? Czekamy na wstawienie tych 3 zrobionych On nie uciekł przed ssy bo gadałem z nim na discordzie i gdy go wywaliło z serwera tez go wywaliło na rozmowie a czy hasky miał tego nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 11 godzin temu, M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro napisał: i nie ucieklem tylko zostalem zbanowany Godzinę temu, neo napisał: On nie uciekł przed ssy bo gadałem z nim na discordzie i gdy go wywaliło z serwera tez go wywaliło na rozmowie a czy hasky miał tego nwm Zdecydujecie w się może na jedną wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Godzinę temu, neo napisał: On nie uciekł przed ssy bo gadałem z nim na discordzie i gdy go wywaliło z serwera tez go wywaliło na rozmowie a czy hasky miał tego nwm Niech wstawi te zrobione 3 ssy, jeśli czyste to będzie na pewno bliżej UB od Secreta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, GBM napisał: Niech wstawi te zrobione 3 ssy, jeśli czyste to będzie na pewno bliżej UB od Secreta. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez M4T11GL4 (^_^) csdrop.pro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ups.. Zapomniałeś o null.cfg Poza tym miałeś wstawić 3 screeny, które zostały Ci zrobione - nie katalog plików gry z cfg od aima. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin from wykop Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Valve_rc XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ban zostaje elo 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi