KamyK Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 NIck: KamyKWiek: 133 najlepsze prace: 1. 2. 3. 2 linki do zleceń: 1. 2. Używany program: Gimp 2Doświadczenie w grafice: Na starym forum byłem grafikiem, a ogólnie to z 1,5 rokuCoś o sobie: Mam na imię Kamil. Interesuje się motoryzacją i grafiką komputerową. Swoje prace zawsze robię przy dobrej muzyce (najlepiej spokojnej), bez niej to jakoś za cicho :v Próbowałem się przenieść z gimpa na ps, ale nie umiałem się w nim odnaleźć, więc po tygodniu wróciłem do gimpa. Aktywność pod zleceniami nadrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Na tak, idealny kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi