realfejmior Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/feejmior/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)jego nie mam sr Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę @ SPlasher Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) daje unctbana koledze ktory zrobil 12 spec fk Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Jesteś w błędzie, ponieważ CTBana ja zdjąłem dawno temu, ponieważ gracz wytłumaczył w jakich to było okolicznościach i mnie przeprosił. Był nowy na serwerze i pierwszy się zapytał, czy za zabijanie w celi jest to uznawane jako Spec FK, Admin zamiast porozmawiać z graczem od razu go ukarał zamiast wytłumaczyć, z jakiego powodu. Aktualnie na serwerze jest ciężka sytuacja, a takie drobne rzeczy nie zachęcają graczy do grania. Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi