inatimer Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Rodzaj: Propozycja na temat zmiany modelu Opis: Jeżeli się zbuntujesz i nie uderzysz ctka to możesz zmienić skina i wtedy wrócić niepostrzeżenie, najlepiej żeby model się zmieniał dopiero po śmierci albo na nową rundę. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: trochę słabo jest to zrobione więc uważam że do zmiany 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 ? Jakich modeli to dotyczy, ponieważ nie zauważyłem czegoś takiego. Jest jak powinno, po śmierci zmienia się model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 @ Rastafari na kazdym modelu da sie to zrobic tylko potrzebny jest do tego bind lub szybkie palce lecisz na ctka obija cie do low hp wbiegasz do celi w ktorej jest chlop ktory ma svipa i zmieniasz se model na svipa i ctek nie ma szans na odganiecie ktora to byla osoba jedyny sposob jest taki zeby zobaczyc nick osoby 2 aha no niezle, pokazesz mi to na serwerze Przez Rastafari, 3 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Faktycznie pomyliłem się przy wgrywaniu na serwer główny modułu od modeli w sklepie. Zgłoszenie przyjęte Błąd zostanie niedługo naprawiony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi