inatimer Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Opis błędu: Granaty biją po 700 dmg z jednego hita, nie wiem jaki jest na to warunek, nie wiem w jaki sposób się to robi ale spotkałem się z tym 3 raz już. Od kiedy występuje błąd?: Pierwszy raz było 3 tyg temu około Damage Taken from "✘ Silence ✘ fejmik" - 709 in 1 hit (wziąłem przykład z fejmiorem) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Ile gracz miał HP w tym przypadku? Była to zabawa, jak dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 nie była to zabawa w tym przypadku, ale zdarzało się też na zabawach. Gracz miał 119 hp czyli fulla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoszenie przyjęte Błąd zostanie niedługo naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi