Skocz do zawartości

Sprytny Rastafari , SKARGA NA OPIEKUNA JB

Udostępnij

PoProstuKsawery

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276201504/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Rastafari_/

Nick oskarżonego: Rastafari
Opis sytuacji: 

oculum pro oculo dentem pro dente ! 

Drogi opiekun kiedy potrzebuje pomocy , po prostu z niej korzysta . Wielokrotnie kiedy się mu paliła dupka , pisał do mnie czy do innych UBT " weź zrób tak żeby było git" . Jako iż rastafariego uważałem za fajnego gościa , to mu pomagałem wielokrotnie czy to z fabrykacją skarg pod niego , czy po prostu zrobienie tak ,aby nie poniósł konsekwencji . 

dawanie perm banów i poczuwanie się ze strony opiekuna no normalka  
mapa : jb_arcade 18.07 godzina 18 (18.07.2023_jb_arcade_b4_arenaskilla_17:40:31.zip)
16:54 minuta mapy 
ctek zabija rastafariego , poczym ja prowokuje raste słowami "rasta to nie przeciwnik"
ten odpowiada mi " zamknij tam morde" - ciekawa reakcja w strone gracza 
19 minuta mapy
fejmik przychodzi na serwer po permbanie , oczywiście wielki opiekun nadał tego perma fejmikowi ponieważ zwyczajnie się go bał . Gracze zaczepili mnie ,że napisałem rezygnacje bo fejmik dostał perma , i sprowokowałem wielkiego opiekuna "napisałem rezygnacje nie dla tego ,że fejmik dostał perma a za cało kształt i ,że rastafariemu odjebało po prostu"
wielki opiekun , odpowiada "chcesz ksawery zamienić się miejscami z fejmikiem " , odpowiedziałem prześmiewczo ,żeby nie dawał mi perma i o to go prosze . Poczym wielki opiekun daje mi perma , odbanowując mnie dopiero po 20 minutach . Nadużycie uprawnień ?

mapa : jb_clouds runda 0:6 minuta 18  17.07.2023_jb_clouds_arenaskilla_10:19:30.zip
Rastafari tlumaczy nowemu graczowi zasady panujące na serwerze , w między czasie squbany po prostu dążył do buntu 
jakże miły opiekun zaczą na niego wrzeszczeć ,że jak to tak on tłumaczy zasady , a ten się buntuje . 
po słowach squbanego "bo trzeba krótko z tobą" , rasta odpowiada "zaraz z tobą będzie krótko jak mnie wkurwisz "
następnie wchodzi w dyskusję z squbanym , smiejąc się ,że dał mu perma i czego on to nie może 
Bardzo dobre nastawienie do swojego community drogi rasto !  

17:07 piękny dzień aby postraszyć nic nie robiącego fejmika silencem , kiedy napisałem dla fejmika ,żeby się uspokoił wielki rastafari zaczą wszczynać postępowanie karne na discordzie adminów , strasząc każdego ,że jeśli się dowie kto dla fejmika udostępnił jakże tajną wiadomość dostanie degrada i ,że go to "chuj obchodzi" - bardzo dobre podejście do osób które po prostu się troszczą o graczy . Dodam jeszcze ,że fejmik totalnie nic nie robił złego i jak było trzeba to zamykał morde .

Skąd te podejście do fejmika ? Już spiesze z odpowiedzią otóż rastafari nadużywa komend do których ma tylko i wyłącznie on dostęp , (respił sobie bronie , włączął god mode , latał na noclipe ) Fejmik pisząc mu na U@ ,żeby zaprzestał to robić bo mu to przeszkadza  , wielki opiekun miał w powarzaniu ,że komuś może to przeszkadzać i kontynuował JAKŻE WSPANIAŁĄ ZABAWE. Rastafari misiu to kolejny przykład ,że jak ci się pali dupcia , to jesteś gotowy aby pobanować ludzi , ewentualnie zfabrykować fakty by uniknąć konsekwencji !  ( jeśli będziesz zaprzeczał , to bardzo chętnie znajdę te demko  )

image.png.f945bc8af2318638c24626b0483f6cb4.png

image.png.be413da005bb7b6464a2aee82e69ae77.png

image.png.4b99efb65403975accbabd73bfebf532.png

image.thumb.png.b2e280d8d09bba294bd20e55a0455906.png

image.thumb.png.66ce9671cd395a597aa5f7b4d6c0e7b0.png

Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 17:07 / 18:07 itd 
Dowody: demka , screeny , logi .

• WOW MEGA! 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności