realfejmior Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)moje Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)tartuniko Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Tartuniko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)wysylanie ip ludzi na steama Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)- Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)ss Edytowane 24 Lipca 2023 przez feeejmiorr 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Jak już ci pisałem skargę jest słuszna ale bezsensu, kiedy nie skrzywdziłem tym nikogo bo nie wysłałem losowej osoby tylko twoje, niczym nie zawiniłem i nikt na tym nie stracił. 2 Spam, przestrzegaj regulaminu forum! Przez Rastafari, 24 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 stary sam napisales ze nie chciales do mnie to wyslac czyli mozna sie domyslec ze chciales do kogos innego wyslac do ip lub zrobic z nim cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Pisałem ci że myśląc po tym jak naspamowales mi kilka stron gz Myślałem że można zrobix niewinny Żart bo jak już zaznaczyłem nikt nie ucierpiał na tym w żaden sposób, ale jak widać z tobą się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Nowy rekrodzista, przyjąłem Cię na okres próbny. Masz 1/2 ostrzeżenia. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi