realfejmior Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)ja Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)on Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ PoProstuKsawery Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) UBT daje mi silence na 1 msc za brak poprawy XDDD gdy nie liczac commsow odbanowywanych mam 12 w tym msc to jest moj aktualny rekord gdybym nie rozmawial z @ Rastafari @ gromysz mialbym ponad 20+ (dzieki chlopaki pozdrawiam was) mysle ze demko ktore ogladal ksawery jest zle sprawdzone poniewaz na tym demku nic zlego nie zrobilem i prosze o sprawdzenie tego demka 2 raz pozdro !!! Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)forum i demko ktore ocenial ksawery Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)demko 23.07 20:05 Edytowane 23 Lipca 2023 przez feeejmiorr 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Jedną wiadomość udostępniasz dane osobowe grzecha XD PS. nie ja ci dałem silence tylko rastafari to jest 1 fakt , drugi fakt to nie dostałeś silence bezpośrednio ze skargi tylko ogólnie rasta popatrzył na twoje zachowanie . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 (edytowane) po 1 8 minut temu, PoProstuKsawery napisał: to jest z eventu beef battle ktory byl dzisiaj XDD 8 minut temu, PoProstuKsawery napisał: to samo co wyzej xdddd + z tego co wiem podawanie rzeczy z dc adminowego jest zakazane wiec po co pogarszasz sobie sytuacje? Edytowane 23 Lipca 2023 przez feeejmiorr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 okej tutaj moje nie dopatrzenie , nie miałem pojęcia o takowej , nie zmienia faktu iż napisałeś na mnie skargę ,że rzekomo silence jest z twojej skargi a to było czyste polecenie opiekuna ,żebym ci go nadał ze względu na fakt iż zobaczył brak twojej poprawy w zachowaniu . Co jest równo znaczne z brakiem jakiej kolwiek podstawy do oskarżenia mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 2 godziny temu, feeejmiorr napisał: poniewaz na tym demku nic zlego nie zrobilem i prosze o sprawdzenie tego demka 2 raz pozdro !!! Podawanie czyiś danych osobowych itp nie jest na miejscu, nie sądzisz? Można więcej przykładów po evencie jak i przed z Twojego zachowania przytoczyć. Generalnie kara była ustalana ze mną i Ksawerym jak coś, więc skarga do odrzutu. Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi