Skocz do zawartości

skarga ksawery v2

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)ja

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)on

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ PoProstuKsawery
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) UBT daje mi silence na 1 msc za brak poprawy XDDD gdy nie liczac commsow odbanowywanych mam 12 w tym msc to jest moj aktualny rekord gdybym nie rozmawial z @ Rastafari @ gromysz   mialbym ponad 20+ (dzieki chlopaki pozdrawiam was) mysle ze demko ktore ogladal ksawery jest zle sprawdzone poniewaz na tym demku nic zlego nie zrobilem i prosze o sprawdzenie tego demka 2 raz pozdro !!!
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)forum i demko ktore ocenial ksawery

Data i godzina zdarzenia:-
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)demko 23.07 20:05

Edytowane przez feeejmiorr
  • Lubię to! 1
  • Kocham to! 2

po 1

8 minut temu, PoProstuKsawery napisał:

image.png

to jest z eventu beef battle ktory byl dzisiaj XDD

8 minut temu, PoProstuKsawery napisał:

image.png

to samo co wyzej xdddd

+ z tego co wiem podawanie rzeczy z dc adminowego jest zakazane wiec po co pogarszasz sobie sytuacje?

Edytowane przez feeejmiorr
  • Lubię to! 1

okej tutaj moje nie dopatrzenie , nie miałem pojęcia o takowej , nie zmienia faktu iż napisałeś na mnie skargę ,że rzekomo silence jest z twojej skargi a to było czyste polecenie opiekuna ,żebym ci go nadał ze względu na fakt iż zobaczył brak twojej poprawy w zachowaniu . Co jest równo znaczne z brakiem jakiej kolwiek podstawy do oskarżenia mnie 

2 godziny temu, feeejmiorr napisał:

poniewaz na tym demku nic zlego nie zrobilem i prosze o sprawdzenie tego demka 2 raz pozdro !!!

Podawanie czyiś danych osobowych itp nie jest na miejscu, nie sądzisz? Można więcej przykładów po evencie jak i przed z Twojego zachowania przytoczyć. 

Generalnie kara była ustalana ze mną i Ksawerym jak coś, więc skarga do odrzutu.

Skarga została odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności