Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Lipca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Link do steam: Steam mój Link do steam oskarżonego: Jego Nick oskarżonego: Po prostu Ksawery Opis sytuacji: No co, Ksawcio po pierwsze moim zdaniem nie nadaje się na stanowisko UBT z uwagi na jego braki w byciu neutralnym . Zachowanie ksawerego co pewnie dużo osób, a w tym sam Paweł widział nie jest prawidłowe z uwagi na brak kultury, częste prowokacje i wyśmiewanie graczy. Przedstawie zastrzeżenia na podstawie ostatniej skargi: 1. ---> Nie wydaję mi się, żeby osoba, dla której życzenie śmierci/podpuszczanie do popełnienia samobójstwa była odpowiednia do rozpatrywania skarg. Nawet jeżeli tego nie widział to trochę i tak nie jest na miejscu, że admin pisze takie rzeczy na serwerze, gdzie w prosty sposób przy okazji poniża gracza, który nawet się nie może obronić 2. -> CAŁY KONTEKST TEGO FRAGMENTU JEST W SKARDZE(PATRZ SS DOSTARCZONY OD SŁODKIEGO) Czyli dla Pana UBT normalne jest, że opiekun serwera widząc naganne zachowanie admina po pierwsze nie reaguje, po drugie PRZEKAZUJĘ TAKĄ ŚMIESZNĄ WIADOMOŚĆ DO ADRESATA XD? 3. Na to dowodu nie mam, aczkolwiek ksawcio ogląda skargę z oskarżonym pisząc z nim rozpiskę Podsumowując: Moja skarga nie jest z tytułu, że oczekuje kary dla rasty czy kacperka, aczkolwiek nie podoba mi się to co robi szanowny pan UBT, bo wykazuje rażący brak neutralność Serwer: Forum Data i godzina zdarzenia: 23.07.2023 22:20 Dowody: SSy, Skargi 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Śmieszne 4 minuty temu, xdar1uNqq napisał: No co, Ksawcio po pierwsze moim zdaniem nie nadaje się na stanowisko UBT z uwagi na jego braki w byciu neutralnym . subiektywna opinia , nie wnosząca nic więc średnio mam się do tego argumentu odnieść . Jestem Ubt od marca chyba , to jest druga skarga , (1 skarga) była rozpatrzona przez pozostałych ubt i jakoś poparli moje zdanie ? (skarga z dupy) (2 skarga twoja , nie wiele lepsza ) . 8 minut temu, xdar1uNqq napisał: Nie wydaję mi się, żeby osoba, dla której życzenie śmierci/podpuszczanie do popełnienia samobójstwa była odpowiednia do rozpatrywania skarg. Nawet jeżeli tego nie widział to trochę i tak nie jest na miejscu, że admin pisze takie rzeczy na serwerze, gdzie w prosty sposób przy okazji poniża gracza, który nawet się nie może obronić darek siedzisz na arenie x lat i nie poznałeś tego community ? O JAKIM PODPUSZCZANIU DO SAMOBÓJSTWA ty mówisz człowieku , jak słodki może dokonać tak absurdalną czynność słuchając człowieka którego nigdy w życiu nie widział ? Zresztą samą czynność dałem do osądu komuś innemu , ja wyraziłem tylko i wyłącznie swoje zdanie , I go w żaden sposób nie zmieniam , bez przesady kacper i slodki są dorosłymi ludźmi którzy wiedzą co jest życiem realnym a co jest życiem internetowym . Może przestań myśleć jak małe dziecko i pora zrozumieć ,że internet to internet ? Bo jeśli ktoś mi napisze ,że ruchał mi matkę , to naprawdę to uczynił ? 17 minut temu, xdar1uNqq napisał: Czyli dla Pana UBT normalne jest, że opiekun serwera widząc naganne zachowanie admina po pierwsze nie reaguje, po drugie PRZEKAZUJĘ TAKĄ ŚMIESZNĄ WIADOMOŚĆ DO ADRESATA XD? A przynajmniej dowody ze steam'a to nie dowody ? Co nas obchodzi co rasta pisze sobie z ludźmi poza serwerem , a nie oszukujmy się rasta od kiedy posiada opiekuna , zwiększył frekwencje graczy przebywających na serwerze , na bieżąco informuje Pawła o błędach , dodaje nowe rzeczy itd itp . Co ty robiłeś jako opiekun ? Bo mi się wydaje ,że miałeś wysrane , i nawet nie grałeś xD 19 minut temu, xdar1uNqq napisał: 3. Na to dowodu nie mam, aczkolwiek ksawcio ogląda skargę z oskarżonym pisząc z nim rozpiskę TEN 3 PUNKT TO CHYBA TROCHE NA SIŁĘ? A i wcale nie pisałem z nim "rozpiski" tylko pokazywałem dla rasty podejście admina na serwerze , po co miał reagować na to co napisze pod skargą jeśli mogł to usłyszeć/ zobaczyć + uzgadnialiśmy temat fejmika 21 minut temu, xdar1uNqq napisał: aczkolwiek nie podoba mi się to co robi szanowny pan UBT, bo wykazuje rażący brak neutralność twoim jedynym dowodem jest skarga na kacperka , musisz drogi dareczku odróżniać brak neutralności od posiadania innego zdania . 2 2 Spam Przez naiz, 23 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 19 godzin temu, PoProstuKsawery napisał: A przynajmniej dowody ze steam'a to nie dowody ? Co nas obchodzi co rasta pisze sobie z ludźmi poza serwerem , a nie oszukujmy się rasta od kiedy posiada opiekuna , zwiększył frekwencje graczy przebywających na serwerze , na bieżąco informuje Pawła o błędach , dodaje nowe rzeczy itd itp . Co ty robiłeś jako opiekun ? Bo mi się wydaje ,że miałeś wysrane , i nawet nie grałeś xD Oczywiście, że są dowodami. Patrz skargę np. na mnie od naiza(skarga na dwulicowego ubt) . Rastafari jako opiekun powinien święcić przykładem na serwerze jak i poza nim. Nie chodzi nawet o niego, a o Ciebie, więc po co go używasz jako argumentu? Nie wiem co ten dopisek ma do skargi . Dodatkowo co skarga na Ciebie ma do mnie, moim zdaniem to kolejna prowokacja, ale tym razem w moją stronę(jeszcze mojego wyniku w GT nie przebił ) . 19 godzin temu, PoProstuKsawery napisał: twoim jedynym dowodem jest skarga na kacperka , musisz drogi dareczku odróżniać brak neutralności od posiadania innego zdania . Nawet jeżeli istnieje tylko jeden dowód to wciąż jest ważny, nie sądzisz? Aspekt tego, że były dwie skargi to też jest żart. Jesteś chroniony, bo nie miałeś skarg? 19 godzin temu, PoProstuKsawery napisał: darek siedzisz na arenie x lat i nie poznałeś tego community ? O JAKIM PODPUSZCZANIU DO SAMOBÓJSTWA ty mówisz człowieku , jak słodki może dokonać tak absurdalną czynność słuchając człowieka którego nigdy w życiu nie widział ? Zresztą samą czynność dałem do osądu komuś innemu , ja wyraziłem tylko i wyłącznie swoje zdanie , I go w żaden sposób nie zmieniam , bez przesady kacper i slodki są dorosłymi ludźmi którzy wiedzą co jest życiem realnym a co jest życiem internetowym . Może przestań myśleć jak małe dziecko i pora zrozumieć ,że internet to internet ? Bo jeśli ktoś mi napisze ,że ruchał mi matkę , to naprawdę to uczynił ? Czyli nie dajemy już za to commsów, no dobra! Dochodzi do tego, więc braki w obsłudze taryfikatorem. Nie jest to normalne, więc jest i karalne, a to co piszesz to głupoty. Oczywiście, że dorośli ludzie, a co jeśli następnym razem napisze się taką wiadomość do kogoś kto weźmie to na serio i zryjesz mu tym psyche? Mało to przykładów ludzi, którzy nawet przez internet pozbawili się życia? W jaki sposób zostałeś adminem i UBT, skoro akceptujesz życzenie/sugerowanie śmierci, coś poszło ewidetnie nie tak i nie idzie w dobrą stronę. Skoro napisał skargę oznacza, że go to ruszyło/dotknęło/dokuczyło, ale jest nie ważne, bo jest dorosły? XD Sama ta część powinna zwizualizować, że nie powinieneś piastować tej roli, bo nie przestrzegasz regulaminu. a co do Twoich rozpisek dochodzi kolejna wadliwa weryfikacja dowodów: Używasz dowodów, które są nieprawidłowe; pokazuje, że nie wiesz co się dzieje. EDIT. NOWE FAKTY, OKAZUJE SIĘ, ŻE PO PIERWSZE WIADOMOŚĆ KACPRA BYŁA NA U@(CZYLI CZACIE ADMINÓW, WIĘC TAK NA PRAWDĘ TO RASTAFARI JEST GŁÓWNYM WINOWAJCĄ SKARGI I TEJ AFERY, CO KSAWERY ZNOWU PRZEOCZYŁ, BO PRZECIEZ NIE WERYFIKUJE DOWÓD XDDD 1 1 Dodaje treść na prośbę. Przez naiz, 24 Lipca 2023 "PO PIERWSZE WIADOMOŚĆ KACPRA BYŁA NA U@" -> Nie widać, żeby to był Admin chat, lecz ogólny jak coś. Przez Rastafari, 24 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 minutę temu, xdar1uNqq napisał: Rastafari jako opiekun powinien święcić przykładem na serwerze jak i poza nim. Sam przeczysz sam sobie . Dodając argument o skardze naiza w twoją stronę , bo niby byłeś święty , bo z tych screenów to średnio widzę , więc o jakim przykładzie ty mówisz . Dodatkowo wielokrotnie rozmawialiśmy o bezcelowym wypierdalaniu screenów z pv , ponieważ a) nie mają żadnego sensu b) są one bez kontekstu . 4 minuty temu, xdar1uNqq napisał: Nawet jeżeli istnieje tylko jeden dowód to wciąż jest ważny, nie sądzisz? nie , nie jest ważny ponieważ zarzuciłeś mi brak neutralności , a ja zaznaczyłem fakt iż napisałem tylko i wyłącznie swoją subiektywną opinie. 6 minut temu, xdar1uNqq napisał: Jesteś chroniony, bo nie miałeś skarg? nie chodzi o bycie chronionym tylko , tylko o potwierdzeniu faktu iż nigdy mi tego nikt w skardze nie zarzucił (wsensie o byciu nie NEUTRALNYM) czyli pokazanie ,że twóje nazewnictwo jest bez sensu i nie ma jak się do sprawy 7 minut temu, xdar1uNqq napisał: Czyli nie dajemy już za to commsów, no dobra! Dochodzi do tego, więc braki w obsłudze taryfikatorem. Nie jest to normalne, więc jest i karalne, a to co piszesz to głupoty. Oczywiście, że dorośli ludzie, a co jeśli następnym razem napisze się taką wiadomość do kogoś kto weźmie to na serio i zryjesz mu tym psyche? Mało to przykładów ludzi, którzy nawet przez internet pozbawili się życia? W jaki sposób zostałeś adminem i UBT, skoro akceptujesz życzenie/sugerowanie śmierci, coś poszło ewidetnie nie tak i nie idzie w dobrą stronę. Skoro napisał skargę oznacza, że go to ruszyło/dotknęło/dokuczyło, ale jest nie ważne, bo jest dorosły? XD przykład typu a co jeśli wyjde z domu i mnie potrąci samochód nie slodki pisze skargi na adminów tylko i wyłącznie dla tego ,że jest zmadowany , i nie chce mi się wierzyć ,że dorosły człowiek może wziąć do siebie czyjeś słowa , tylko i wyłącznie o to mi chodziło , więc o jakiej akceptacji na życznienie śmierci rozmawiamy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Od dłuższego czasu obserwowałem zachowanie @ PoProstuKsawery i po tym czasie stwierdzam, że na jego miejsce znajdzie się inna osoba. (DENGU TU DENGU) Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi