lufaaa Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198241210804/ Link do profilu steam / nick admina: SPlasher Rodzaj kary: CTBan Długość kary: perm Mapa, data oraz godzina nadania kary: (jb_ultimate_rage_arenaskilla, 2023-07-22 23:50) Serwer: Jailbreak Powód: 12+ spec fk Dlaczego uważasz, że kara powinna zostać zdjęta?: Droga Administracjo Chciałbym wyrazić swoje szczere przeprosiny za moje nieodpowiednie działania na serwerze Jailbreak Arena Skilla w CS:GO. Rozumiem, że moje działania naruszyły zasady fair play i sprawiły, że inni gracze mieli mniej przyjemne doświadczenie podczas rozgrywki.Przyznaję, że zabijanie dwóch terrorystów w celi, kiedy byli oni afk, było nieuczciwym działaniem i nie powinienem tego robić. Moje zachowanie było bezmyślne i wpłynęło negatywnie na atmosferę gry dla innych graczy. Obiecuję, że już więcej nie popełnię takich błędów i będę bardziej uważny na przestrzeganie zasad na serwerze. Zrozumiałem, jakie to ważne dla dobra wspólnej rozgrywki. Proszę o łaskawość i zdjęcie bana. Będę wdzięczny za drugą szansę, by móc nadrobić swoje błędy i kontynuować grę na serwerze z szacunkiem dla innych graczy. Dziękuję za przeczytanie mojego odwołania i mam nadzieję, że moje odwołanie zostanie przyjęte pozytywnie. lufa 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi