Skocz do zawartości

Skarga na Kacperek49 i rastafari

Udostępnij

slodki

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/

Link do steam oskarżonego: nie pamientam 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kacperek49 i rastafari
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostałem bana od kacperek49 za to że się tłumaczyłem na u@ bo miałem gag. Poczym piszę do Rasty a on wysyłą mi co piszę o mnie kacperek i nic z tym nie robi i jak napisałem że pogadam z pawłem to wyśmiał to takie achowanie Opiekuna i Admina w Regulaminie jest napisane że Admin nie może wyzywać i podwójna kara za wierzdanie na rodzinie 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia: 16:00 23.07.2023
Dowody: Screen 761528406_Rastafari23_07.202316_15_57.png.25d9dfb6cac2d5243084674d9e65bf04.png

• Wrr! 1
  • WTF 1
  • Haha! 8

Zgłoś post, dodaj sid oraz rundy zdarzenia. 

Przez naiz, , edytowane

Otóż krótko, do dowodów się nie odniosę xD bo powinny być widnieć jako mem niż dowód 😆

Nic do ciebie nie pisałem. "wierzdanie na rodzine" - Nigdy nie ubliżyłem twojej rodzinie mistrzu. 

"bo miałem gag" - to chyba nie bez powodu go miałeś ? 

Bana otrzymałeś za bezsensowny spam na u@ dostałeś kicka z informacją, że u@ służy do zgłoszeń ( Byłeś adminem to chyba to wiesz? ) po czym kilkukrotnie wkleiłeś tą samą wiadomość czyt. "Kijo ban<3" 

Nie wiem jak zareagować ma Rasta skoro ban jest słuszny i zgodny z regulaminem.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Spam, nic nie wnosisz.

Przez 7days,

ok Stary chyba jasno masz co pisałeś a po drugie fakt maiłlem napisane że jest do skarg i wiem o tym ale Rast sam napisałl że nie rozumie o co chodzi to tyllko na u@ mogłem napisać i w Regulaminie piszę że Admin nie może wyzywać graczy a ty przekroczyeś granicę i to moco pisząc "żebym skoczył z trzeciego piętra żebym nie robił wstydu rodzinie" no stary jesteś Adminem i to starym więc dlaciebie tylko degrad 

• WTF 3

Spam, nic nie wnosisz.

Przez 7days, , edytowane

spam na u@ : 
"kijo do bana <3 " powtórzone trzy krotnie , w jakim celu ? . 
słodki wykazuję swoją dojrzałość emocjonalną słowami pisanymi na u@ "pupa" i tym podobne ? XDDDXDXDXDXDXD (dwu krotnie powtórzone)
słodki również pisze na u@ "ffffffffff" w jakim celu ? , czemu ma to służyć

Co do kacperka. 
image.png

Kacperek napisał to kiedy gracza słodkiego nie było na serwerze więc tak naprawdę go w żaden sposób go nie sprowokował ! 
Według mnie za chwilowy wzrost przypływu negatywnych emocji nie powinno się wynosić żadnej odpowiedzialności karnej , dodatkowo nawet słodkiego nie było wtedy na serwisie .

Co do Rasty , nie mam pojęcia czemu nasz top1 opiekun jest podany w tej skardze mimo iż nic totalnie nie zrobił . 

@ 7days  (sprawdzane i pisane z @ Oski , nie wypowiadał się w oddzielnym poście bo po co spamić <3 ) 

5 godzin temu, slodki napisał:

jak napisałem że pogadam z pawłem to wyśmiał to takie achowanie Opiekuna i Admina w Regulaminie jest napisane że Admin nie może wyzywać i podwójna kara za wierzdanie na rodzinie 

PS. czytałem to 10 razy i nadal nie mam pojęcia co miał autor na myśli . 

• WTF 1
  • Kocham to! 1

• Rastafari zmienił(a) tytuł na Skarga na Kacperek49 i rastafari
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności