slodki Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/ Link do steam oskarżonego: nie pamientam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kacperek49 i rastafari Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dostałem bana od kacperek49 za to że się tłumaczyłem na u@ bo miałem gag. Poczym piszę do Rasty a on wysyłą mi co piszę o mnie kacperek i nic z tym nie robi i jak napisałem że pogadam z pawłem to wyśmiał to takie achowanie Opiekuna i Admina w Regulaminie jest napisane że Admin nie może wyzywać i podwójna kara za wierzdanie na rodzinie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia: 16:00 23.07.2023 Dowody: Screen 1 1 8 Zgłoś post, dodaj sid oraz rundy zdarzenia. Przez naiz, 23 Lipca 2023, edytowane 23 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Otóż krótko, do dowodów się nie odniosę xD bo powinny być widnieć jako mem niż dowód 😆 Nic do ciebie nie pisałem. "wierzdanie na rodzine" - Nigdy nie ubliżyłem twojej rodzinie mistrzu. "bo miałem gag" - to chyba nie bez powodu go miałeś ? Bana otrzymałeś za bezsensowny spam na u@ dostałeś kicka z informacją, że u@ służy do zgłoszeń ( Byłeś adminem to chyba to wiesz? ) po czym kilkukrotnie wkleiłeś tą samą wiadomość czyt. "Kijo ban<3" Nie wiem jak zareagować ma Rasta skoro ban jest słuszny i zgodny z regulaminem. 1 1 Spam, nic nie wnosisz. Przez 7days, 23 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 ok Stary chyba jasno masz co pisałeś a po drugie fakt maiłlem napisane że jest do skarg i wiem o tym ale Rast sam napisałl że nie rozumie o co chodzi to tyllko na u@ mogłem napisać i w Regulaminie piszę że Admin nie może wyzywać graczy a ty przekroczyeś granicę i to moco pisząc "żebym skoczył z trzeciego piętra żebym nie robił wstydu rodzinie" no stary jesteś Adminem i to starym więc dlaciebie tylko degrad 3 Spam, nic nie wnosisz. Przez 7days, 23 Lipca 2023, edytowane 23 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 @ PoProstuKsawery @ Oski logi by sprawdzić u@ > demko by sprawdzić co @ kacperk49 pisał/mówił podczas tej akcji, jakąś rozpiskę dajta, dzk dzk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 spam na u@ : "kijo do bana " powtórzone trzy krotnie , w jakim celu ? . słodki wykazuję swoją dojrzałość emocjonalną słowami pisanymi na u@ "pupa" i tym podobne ? XDDDXDXDXDXDXD (dwu krotnie powtórzone) słodki również pisze na u@ "ffffffffff" w jakim celu ? , czemu ma to służyć Co do kacperka. Kacperek napisał to kiedy gracza słodkiego nie było na serwerze więc tak naprawdę go w żaden sposób go nie sprowokował ! Według mnie za chwilowy wzrost przypływu negatywnych emocji nie powinno się wynosić żadnej odpowiedzialności karnej , dodatkowo nawet słodkiego nie było wtedy na serwisie . Co do Rasty , nie mam pojęcia czemu nasz top1 opiekun jest podany w tej skardze mimo iż nic totalnie nie zrobił . @ 7days (sprawdzane i pisane z @ Oski , nie wypowiadał się w oddzielnym poście bo po co spamić ) 5 godzin temu, slodki napisał: jak napisałem że pogadam z pawłem to wyśmiał to takie achowanie Opiekuna i Admina w Regulaminie jest napisane że Admin nie może wyzywać i podwójna kara za wierzdanie na rodzinie PS. czytałem to 10 razy i nadal nie mam pojęcia co miał autor na myśli . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Admin dostał degrada, a @ Rastafari reprymendę. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi