antos Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Proszę szanownych czarnych o szansę Nick: ❤ω3αℓℓу❤ Wiek: 14 3 najlepsze prace: 1. 2. 3. 2 linki do zleceń: 1. 2. 3. Używany program: Gimp 2, PhotoScape, Adobe Photoshop 19 Portable Doświadczenie w grafice: Zajmuje się tym dwa lata, wcześniej robiłem grafiki dla znajomych (za free) Coś o sobie: Jestem obecnie adminem na only awp, w wolnym czasie robię grafiki na forum/kolegą/sobie. Dlatego też składam podanie by podjąć role grafika (oficjalnie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 O czym ja wczoraj z Tobą rozmawiałem taki sposób nie dam ci szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi