F0rsen Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) Rodzaj: Nowa rzecz. Opis: Dodać jakiś pdp do regulaminu typu "CT ma zakaz opuszczania GR podczas zabaw, w których nie uczestniczą". Denerwuje mnie to (nie tylko mnie zresztą) jak jest np Oitc z ABH, jestem rozpędzony i nagle blokuje mnie CT co sobie po mapie chodzi i przez to dostaję kose w plecy. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Wkońcu nikt nie będzie narzekał, że coś mu nie wyszło bo CT go przyblokował czy zasłonił. Edytowane 20 Lipca 2023 przez F0rsen Przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłem że jest już propozycja na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Na nie W regulaminie jest że ct nie może przeszkadzać tt podczas zabaw a więc to wina adminów że nie reagują. Wystarczy że admini się ogarną i nie będą olewać tego co się dzieje na serwerze pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Wałkowane na discordzie. Kto odwala dostaje CTBana. Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi