Skocz do zawartości

Skarga na Kswaery

Udostępnij

Janek_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Janek_/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276201504

Nick oskarżonego: PoprostuKsawery
Opis sytuacji: Zle sprawdzone demko 
Serwer: Jailbreak

Data i godzina zdarzenia: - 19.07.2023 22:50
Dowody: demko

Odpowiem tak po kolei na to co napisal Ksawery

@ Rastafari Admin tuptuś , nie mam pojęcia po co mu uprawnienia , masny loczek drze buziaczka od początku mapy , 0  reakcji obu adminów (bo janek też był) dodatkowo tuptuś posiada kija w pupci i zamiast normalnie odpowiadać na pytania drze buziaczka i się przekrzykuje - totalnie karygodne zachowanie ! 
pare przykładów
1 od początku mapy jako ct prowadzi nie kreatywnie 
Rozpoczyna zabawe w pokomeny (tuptuś)
straszy graczy ,że jeżeli zabiją się nawzajem (w drużynach) to dostają bana - Co jest przeciwne z regulaminem (nie ma za to bana) - admin nie ma zielonego pojęcia o czym mówi
Fejmik zabija graczy z glocka , jak admin reaguje na ten fakt ? Już spieszę z odpowiedzią 
"Ej kurwa co ty kurwa , ja powiedziałem ,żę nie macie się bić " - to jest osoba która ma wzorować graczy jak mają się zachowywać? (wchodzi w kłótnie z fejmikiem kto miał racje drąc buziaka do mikrofonu ) 
NASTĘPNIE 
odradza wszystkich graczy zamiast , zabić fejmika za oszukiwanie i nie wykonywanie poleceń  , nadużywa uprawnień admina i respi wszystkich xD ! 
odradza niechcący mastera (nowego gracza) , mowiąc "oj mastera nie było " wywalając mu tapa , TAK SIĘ ROBI JAKO ADMIN ?????
master prowokuje na czacie słowami "psy jebane " (fejmik odpowiada "twoja matka)  PAN ADMIN TUPTUŚ ma to w wielkim poważaniu , nie spełnia swojej roli w naprawianiu podejścia graczy do rozgrywki !!!!
Po jakże kreatywnych 3 minutach rundy , fejmik wkońcu się buntuje . Jak odpowiada WIELKI admin TUPTUŚ ?  "zajebiste 127 - prawdopodobnie chodzi o zadane obrażenia" (wypowiada te słowa będąc strasznie spłakanym !!
5:53 admin tuptuś freekiluje fejmika w celi (mówiąć "nie byłeś w celi mimo ,że w niej był ) - Dziwna zbierzność wydarzeń , 5 sekund wcześniej fejmik psuje JAKGRZE kreatywne prowadzenie WIELKIEGO ADMINA , a ten go magicznie freekilluje (już pomijam fakt iż powinien polecieć tam karniak - przy błędnym wykonaniu poleceniu , oczywiście fejmik wykonał to poprawnie)
6:24 
Sprytny admin upiera się ,że fk nie było iż fejmik był w połowie mostu XDDDDDDDDDDD - schizofrenia ? , zaburzenia widzenia ? 
    DOKŁADNIE WIDAĆ CIAŁO W CELI  !!!!!!!!!!!!!!! 

Wszedlem na serwer 6:35 - nie dotyczy mnie ta część

8 :00 
MAMY DOCZYNIENIA z kolejnym złamaniem regulaminu ADMINA tuptusia 
W regulaminie mamy napisane ,że można tylko raz zakazać używania "przywilej"  po upomnieniu fejmika ,że działa nie zgodnie z regulaminem , ten odpowiada "JUŻ KURWA BEZ PRZESADY , BEZ PRZESADY" , POTEM magicznie wielki admin się naprostowuje po 101010 wiadomościach od fejmika , i od zakazuje używanie przywileju . 

Tuptuś totalnie nie ogarnia mapy , jak i prowadzenia po stronie CT , oglądając te demko łapałem się za głowe , swoim byciem nie ogarniętym spowalniał czas trwania rundy ETC ... ! 

Masny loczek , prosi o kreatywną zabawe ad ad 
admin tuptuś odpowiada słowami (podniesionym głosem) "Jak się kurwa nie będziecie buntować to zrobie wam AD AD , jak odpierdalacie to co ja mam wam zrobić " , tuptuś czytając czat wchodzi w dyskusje z fejmikiem - na słowa fejmika "i tak będzie bunt " (nie dziwie mu się bo te prowadzenie jest co najmniej żenujące , odpowiada " no to kurwa jak będzie bunt no to kurwa będzie" - dobra postawa admina)
przypomne ,że admin nie potrafi ogarnąc 4 OSÓB , GÓRA 5 ! - co potwierdza moją teze na temat totalnego nie ogarniania jego gameplayu po stronie CT 

ta część tez mnie nie dotyczy 

podczas JAKŻE KREATYWNEGO PROWADZENIA 
jeden z graczy zapytał się tuptusia posiadając wątpliwości jak jest z komenda "kucnij" ( czy trzeba przytrzymać ctrl czy nie) , JAKŻE OBURZONY ADMIN odpowiada podniesionym głosem " Jak kurwa nie wiesz to sobie regulamin przeczytaj " - KOLEJNA DOBRA REAKCJA W STRONE GRACZY OOOO 

Nie bylo tak, Masny loczek probowal wytlumaczyc tuptusiowi ze myli sie co do polecenia kucnij i mowil ze to co zrobili inni jest kucnij-wstan a na arenieskilla nie ma takiego polecenia, po czym Tuptus wytlumaczyl co to jest kucnij i kucnij przytrzymaj, na to loczek odpowiedzial ze nie bedzie sie klocil, i tuptus wtedy powiedzial "przeczytaj se regulamin, pozniej sie wypowiadaj", nie powiedzial " Jak kurwa nie wiesz to sobie regulamin przeczytaj". Masny loczek nie mial watpliwosci co do komndy kucnji tylko nie zrobil pierwszy i probowal wmowic tuptusiowi ze zle rozumie komende kucnij 

12 :30 
Masny loczek sprokował gracza słowami " zamiast mi wytlumaczysz to mnie mutujesz jak najgorszy admin" , Tuptuś drze buziaka używając słow " Bo ci kurwa 3 razy tłumacze ,że masz nie wyzywać kurwa ludzi , a ty nadal to robisz " - loczek nikogo ani razu nie zwyzywał , co najmniej nadużywał mikrofonu 

22  minuta mapy 
Runda wcześniej gracz kajzer w ct popełnił 5fk guzikiem (było to niechący ) ,oczywiście zamiast admin tuptuś czy janek odrodzić graczy i prowadzić dalej postanowili rozkminiać jak do tego doszło (runda się skończyła bez żadnej reakcji obu adminów)  , fejmik oznajmił do jakże ogarniętych adminów ,że powinni dać zabawę , tuptuś odpowiedział mu "jak kurwa za fk guzikiem zabawę , pokaż mi to w regulaminie " XD 

no tutaj nie zareagowalem od razu poniewaz myslalem ze Tuptus i Kayzer ktorzy byli po ct wiedza co zrobic (czyli prowadzic dalej runde i dac zabawe w next, albo zrespic tych co zgineli, 1 opcja moim zdaniem byla lepsza poniewaz nie dokonca bylo wiadomo kto zginal, i mniej zamieszania by bylo gdyby poprostu zabili osobie buntujaca sie i freedaya ktory nie mogl juz wrocic ) wiec nie resiplem nikogo i czekalem az runda sie skonczy. jakis admin postanowil zrespic osoby, co nie bylo błędem ale zrespil ich w scianie i zrobilo sie zamieszanie. runda skonczyla sie tak ze osoba zbutowana zabila ct. antyterrorysci dali zabawe w next rundzie 

fejmik oznajmił do jakże ogarniętych adminów ,że powinni dać zabawę , tuptuś odpowiedział mu "jak kurwa za fk guzikiem zabawę , pokaż mi to w regulaminie " XD 

nie bylo tak, po tym jak Tuptus odpalil apokalipse w nastepnej rundzie  fejmik napisal na czacie ze za freekille trzeba dac kd - co bylo głupotą,  nie ma takiego punktu w regulaminie. Na co tuptus odpowiedzial ze nie ma ustalonej zabawy za freekile, a nie "jak kurwa za fk guzikiem zabawę , pokaż mi to w regulaminie ".

Odnosząc się do tematu skargi czyli slaynięcia fejmika 
Zabawa Zombie - fejmik zajął miejsce w którym był po prostu bardzo bezpieczny i cały czas strzelał do zombiaków , ta zabawa jest tak nie zbalansowana ,że tak szczerze innego wyjścia nie miał , nie uważam ,że fejmik campił tylko po prostu wy jako zombiaki staliście pod jego miejscem strzelania i do was strzełał  jak do kaczek , nie miał jak uciec , dodatkowo cały czas brał czynny udział w zabawie )

No oczywiscie ze kampil, stal w miejscu do ktorego nie da sie dostac poniewaz trzeba przeleciec pewien dystans a strzal mocno odpycha na tej zabawie. Nie mozna bylo skonczyc zabawy ani bawic sie dalej poniewaz stal w miejscu niedostepnym dla zombie ponad 40 sek, dlatego dostal slaya 

no oglnie pare farmazonow, nie powinienem dostac dengu tuptus tez co najwyzej minusa. 

pozdro z fartem kckckc

• Lubię to! 3
  • Smutne. 1

Zmieniam kolor.

Przez Rastafari,

3 godziny temu, Janek_ napisał:

Nie bylo tak, Masny loczek probowal wytlumaczyc tuptusiowi ze myli sie co do polecenia kucnij i mowil ze to co zrobili inni jest kucnij-wstan a na arenieskilla nie ma takiego polecenia, po czym Tuptus wytlumaczyl co to jest kucnij i kucnij przytrzymaj, na to loczek odpowiedzial ze nie bedzie sie klocil, i tuptus wtedy powiedzial "przeczytaj se regulamin, pozniej sie wypowiadaj", nie powiedzial " Jak kurwa nie wiesz to sobie regulamin przeczytaj". Masny loczek nie mial watpliwosci co do komndy kucnji tylko nie zrobil pierwszy i probowal wmowic tuptusiowi ze zle rozumie komende kucnij 

jedyny fragment który źle zacytowałem , zmieszało mi się z jego dalszą wypowiedzią . Nie zmienia to faktu ,że nie powinien tak mówić do graczy 

no tutaj nie zareagowalem od razu poniewaz myslalem ze Tuptus i Kayzer ktorzy byli po ct wiedza co zrobic (czyli prowadzic dalej runde i dac zabawe w next, albo zrespic tych co zgineli, 1 opcja moim zdaniem byla lepsza poniewaz nie dokonca bylo wiadomo kto zginal, i mniej zamieszania by bylo gdyby poprostu zabili osobie buntujaca sie i freedaya ktory nie mogl juz wrocic ) wiec nie resiplem nikogo i czekalem az runda sie skonczy. jakis admin postanowil zrespic osoby, co nie bylo błędem ale zrespil ich w scianie i zrobilo sie zamieszanie. runda skonczyla sie tak ze osoba zbutowana zabila ct. antyterrorysci dali zabawe w next rundzie 

żaden admin nie zareagował , zabił wszystkich którzy żyli i nie byli zbuntowani , bardzo łatwo się z tym uporać , po prostu odrodzić wszystkich . 

nie bylo tak, po tym jak Tuptus odpalil apokalipse w nastepnej rundzie  fejmik napisal na czacie ze za freekille trzeba dac kd - co bylo głupotą,  nie ma takiego punktu w regulaminie. Na co tuptus odpowiedzial ze nie ma ustalonej zabawy za freekile, a nie "jak kurwa za fk guzikiem zabawę , pokaż mi to w regulaminie ".

było dosłownie tak samo jak napisałem , może mylisz okres czasu . 

No oczywiscie ze kampil, stal w miejscu do ktorego nie da sie dostac poniewaz trzeba przeleciec pewien dystans a strzal mocno odpycha na tej zabawie. Nie mozna bylo skonczyc zabawy ani bawic sie dalej poniewaz stal w miejscu niedostepnym dla zombie ponad 40 sek, dlatego dostal slaya 

nie było nic takiego w regulaminie do dnia dzisiejszego więc nie miałeś prawa go slaynąć 

Nie zmienia nic faktu iż nie nikt z oprócz diamonta nie reagowaliście na graczy i nadużywanie mikrofonu loczka , i przeszkadzaniu w jego prowadzeniu . Dodatkowo tuptuś drze morde na graczy , zamiast im normalnie wytłumaczyć.  

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 1

04:15 tuptuś respi wszystkich zamiast zabić fejmika
05:55 fejmik zmienia cele ginie przed końcem odliczania.
06:44 Janek wchodzi na serwer
06:50 Masny loczek się wydziera „przecież to nie ja” nikt nie reaguje ale Janek miał prawo bo dopiero wbił tak naprawdę
10:32 Masny loczek naduzywa mikrofonu i przeszkadza w prowadzeniu 
10:45 tuptuś wdaje się w dyskusje na temat buntowania zamiast upomnieć loczka żaden admin nie reaguje 
11:24 Admin tuptuś razem z loczkiem wyją do mikrofonu - nikt nie reaguje
12:15-12:35 tuptuś kłóci się z loczkiem który przeszkadza mu w prowadzeniu nadużywając w ten sposób mikrofonu -nikt nie reaguje 
12:50 Loczek po groźbie ze strony tuptusia ( A chcesz kurwa kolejnego muta)  stwierdza, ze jest najgorszym adminem dalej przeszkadzając w prowadzeniu.
13.25 loczek nadal naduzywa mikrofonu nikt nie reaguje 
14:27 Masny loczek krzyczy i obraza „ty parowo”
[17:37]
05:55 fejmik ginie słusznie ponieważ wybiegł z celi 
06:50 Masny loczek się wydziera „przecież to nie ja” nikt nie reaguje ale Janek miał prawo bo dopiero wbił tak naprawdę
10:45 tuptuś wdaje się w dyskusje na temat buntowania zamiast upomnieć loczka żaden admin nie reaguje 
11:24 Admin tuptuś razem z loczkiem wyją do mikrofonu - nikt nie reaguje
12:15-12:35 tuptuś kłóci się z loczkiem który przeszkadza mu w prowadzeniu nadużywając w ten sposób mikrofonu -nikt nie reaguje 
12:50 Loczek po groźbie ze strony tuptusia stwierdza, ze jest najgorszym adminem dalej przeszkadzając w prowadzeniu.
13.25 loczek nadal naduzywa mikrofonu nikt nie reaguje 

Zgadzam się z rozpiską ksawerego w mojej opinii jest zrobiona prawidłowo i zgodnie z prawdą.

Pragnę tylko zaznaczyć, że Janek nie był sam na serwerze może warto by było Rasta się zastanowić czy faktycznie tylko minus się należy. Suma suma rum na większość wybryków loczka nie zareagował żaden admin w tym niestety Janek.

Edytowane przez kacperk49
  • Lubię to! 3

Ksawery twierdził, iż diamont reagował.

Przez Rastafari,

05:55 fejmik zmienia cele i ginie przed końcem odliczania. 
06:50 Masny loczek się krzyczy „przecież to nie ja” nikt nie reaguje ale Janek miał prawo bo dopiero wbił tak naprawdę
11:24 Admin tuptuś razem z loczkiem wyją do mikrofonu - żaden admin nie reaguje
12:15-12:35 tuptuś kłóci się z loczkiem który przeszkadza mu w prowadzeniu nadużywając w ten sposób mikrofonu -żaden admin nie reaguje
12:50 Loczek po groźbie ze strony tuptusia ( A chcesz kurwa kolejnego muta)  stwierdza, ze jest najgorszym adminem dalej przeszkadzając w prowadzeniu.
13.25 loczek nadal naduzywa mikrofonu - żaden admin nie reaguje 
[17:37]

Tuptus respi każdego zamiast zabić fejmika,fejmik został zabity słusznie,janek wchodzi na serwer, masny loczek nadużywa mikro zero reakcji adminów, tuptuś rozmawia z loczkiem na temat buntu zamiast dać mi ostrzeżenie,
tuptuś i loczke krzycza do mirkofony zero reakcji adminów, tuptuś kłóci sie z loczkiem który przeszkadza w prowadzeniu nadużywajac mikrofon zero reakcji adminów,
loczek po groźbie ze strony tuptusia mówi mu że jest najgorszym adminem dalej przeszkadzając mu w prowadzeniu, loczek nadużywa mikrofonu zero reakcji adminów,
loczek krzyczy i obraża

W mojej opinia rozpiska Ksawerego jest zrobiona poprawnie i zgodnie z prawda 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności