Nersik Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198441342800/ Discord: .nersik Nick na serwerze: Nersik Dlaczego warto dać mi szansę?: poniewaz jestem aktywnym graczem i chciałbym sie sprawdzić w roli admina Doświadczenie: nie mam ale szybko sie ucze Od kiedy grasz w CS:GO?: około od 6lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: popołudniowych/wieczornych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] Nersik/51.38.142.179:27015/ Znajomość SM: 3/5 Status Prime: tak Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin admina?: tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 na tak ogar w community miły dałbym szanse 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Na tak: -miły -pomocny -giga czad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gafan Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) Na tak: -miły -pomocny -super gracz Edytowane 19 Lipca 2023 przez gafan 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Na tak -mily -ogarniety na umyśle 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromysz Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Zdecydowanie tak, chłopak wykazuje pomocną dłoń w stosunku do nowych osób na serwerze, widzę go mocno zainteresowanego w społeczność JailBreak co czynni go dobrym kandydatem. Dodatkowo da się od niego zarazić pozytywną energią podczas przemijających rund na JB - Powodzenia i widzimy się na serwerze ! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Okres próbny 2 tygodnie. Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi