Skocz do zawartości

Ocena profilu

Udostępnij

inatimer

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja nr 1 

Propozycja to: Nowa rzecz
Treść: Dodanie oceniania profilu
Ogólnie jako jeden z nielicznych (tak mi się wydaję) oglądam jakie ludzie mają profile na forum, chciałbym żeby dało się jakoś ocenić kogoś profil, i żeby ta osoba tez widziała te oceny.
Przykład : wchodzisz do kogoś na profil i możesz zostawić ocenę profilu np gwiazdki od 1 do 10 (najlepiej oceniany profil dostaje jakaś notkę że jest najładniejszym profilem) zachęci to ludzi do zmiany swojego profilu i dbanie o niego. 
Oceniając profil dostajesz punkty reputacji oraz osoba której profil został oceniony również dostaję jeden punkt reputacji. 

Propozycja nr 2 
Propozycja to: Dodanie animowanego tła na forum (wiem że to dużo waży ale jest to mocne urozmaicenie)
Treść: Dodając animowane tło można dużo lepszy robić profil 

Propozycja nr 3 
Propozycja to: Dodanie godzin użytkownika na serwerach, z gt pokazuje kto ile grał na jakim serwerze, wchodząc na profil widać małą ilość informacji, fajnie by było jakby ludzie widzieli kogoś czas spędzony na serwerze 
Treść: nw czy się da ale jak tak to git

• Lubię to! 3
  • Haha! 3

Nie umiem dać tak/nie więc przepisze propozycje tak jakbym ja to widział:
1. Dodać widget profilu pod postacią "Oceń Użytkownika", każdy user default miałby tą opcję włączoną z opcją usunięcia jej z profilu. 
Każdy zarejestrowany użytkownik mógłby wstawić takową recenzję dodając swój komentarz i np. emotkę (?, typu gwiazdka 1-5, albo cechy typu mily, surowy, pracowity, leniwy, wulgarny itp.). 
Czy taka wtyczka na forum istnieje? Nie mam bladego pojęcia.
Czy można byłoby ją zamówić? Myślę że za $ można wszystko :D 
2. Na nie, za dużo danych, mam światłowód więc mam to gdzieś, ale wiem że na telefonie ładowałoby by mi się to w nieskończoność.
3. GT to gówno, nie da się tego inaczej opisać. Paweł miał pomysł na podstronę z rangami, tam można by było dodać zakładkę time, ale implementowanie tego poprzez zewnętrzną stronę wydaje się tragiczne (głównie przez to że zlicza czas przez nick, a nie sid). Jeśli zostało by to przez nas zaimplementowane to git, inaczej nie.

• Lubię to! 3

16 minut temu, 7days napisał:

2. Na nie, za dużo danych, mam światłowód więc mam to gdzieś, ale wiem że na telefonie ładowałoby by mi się to w nieskończoność.
3. GT to gówno, nie da się tego inaczej opisać. Paweł miał pomysł na podstronę z rangami, tam można by było dodać zakładkę time, ale implementowanie tego poprzez zewnętrzną stronę wydaje się tragiczne (głównie przez to że zlicza czas przez nick, a nie sid). Jeśli zostało by to przez nas zaimplementowane to git, inaczej nie.

Jeżeli chodzi o tło to można dodać opcje że ci się wyświetla kogoś tło animowane i wtedy nie ma problemu, a co do gt to można tak jak napisałeś ogarnąć kogoś kto to zrobi ładnie 

• Lubię to! 2