inatimer Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Propozycja nr 1 Propozycja to: Nowa rzecz Treść: Dodanie oceniania profilu Ogólnie jako jeden z nielicznych (tak mi się wydaję) oglądam jakie ludzie mają profile na forum, chciałbym żeby dało się jakoś ocenić kogoś profil, i żeby ta osoba tez widziała te oceny. Przykład : wchodzisz do kogoś na profil i możesz zostawić ocenę profilu np gwiazdki od 1 do 10 (najlepiej oceniany profil dostaje jakaś notkę że jest najładniejszym profilem) zachęci to ludzi do zmiany swojego profilu i dbanie o niego. Oceniając profil dostajesz punkty reputacji oraz osoba której profil został oceniony również dostaję jeden punkt reputacji. Propozycja nr 2 Propozycja to: Dodanie animowanego tła na forum (wiem że to dużo waży ale jest to mocne urozmaicenie) Treść: Dodając animowane tło można dużo lepszy robić profil Propozycja nr 3 Propozycja to: Dodanie godzin użytkownika na serwerach, z gt pokazuje kto ile grał na jakim serwerze, wchodząc na profil widać małą ilość informacji, fajnie by było jakby ludzie widzieli kogoś czas spędzony na serwerze Treść: nw czy się da ale jak tak to git 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1. tak 2. tak 3. tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1.tak 2.tak 3.tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Nie umiem dać tak/nie więc przepisze propozycje tak jakbym ja to widział: 1. Dodać widget profilu pod postacią "Oceń Użytkownika", każdy user default miałby tą opcję włączoną z opcją usunięcia jej z profilu. Każdy zarejestrowany użytkownik mógłby wstawić takową recenzję dodając swój komentarz i np. emotkę (?, typu gwiazdka 1-5, albo cechy typu mily, surowy, pracowity, leniwy, wulgarny itp.). Czy taka wtyczka na forum istnieje? Nie mam bladego pojęcia. Czy można byłoby ją zamówić? Myślę że za $ można wszystko 2. Na nie, za dużo danych, mam światłowód więc mam to gdzieś, ale wiem że na telefonie ładowałoby by mi się to w nieskończoność. 3. GT to gówno, nie da się tego inaczej opisać. Paweł miał pomysł na podstronę z rangami, tam można by było dodać zakładkę time, ale implementowanie tego poprzez zewnętrzną stronę wydaje się tragiczne (głównie przez to że zlicza czas przez nick, a nie sid). Jeśli zostało by to przez nas zaimplementowane to git, inaczej nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 16 minut temu, 7days napisał: 2. Na nie, za dużo danych, mam światłowód więc mam to gdzieś, ale wiem że na telefonie ładowałoby by mi się to w nieskończoność. 3. GT to gówno, nie da się tego inaczej opisać. Paweł miał pomysł na podstronę z rangami, tam można by było dodać zakładkę time, ale implementowanie tego poprzez zewnętrzną stronę wydaje się tragiczne (głównie przez to że zlicza czas przez nick, a nie sid). Jeśli zostało by to przez nas zaimplementowane to git, inaczej nie. Jeżeli chodzi o tło to można dodać opcje że ci się wyświetla kogoś tło animowane i wtedy nie ma problemu, a co do gt to można tak jak napisałeś ogarnąć kogoś kto to zrobi ładnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1: tak 2: tak 3: siure 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 1 . Na tak , czemu nie 2. Nie , #StopAnimozjebom 3. na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi