Rastafari Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Propozycja to: Modyfikacja istniejącej rzeczy Opis: Usunąć dopisek gangu w nicku w tabeli. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Z nowym gangiem pojawia się nowy nick, a wraz z nim nowy GT. W podaniach z mojego serwera ludzie nie dają wszystkich GT co sprawia lekki problem. Przykład jak to ma wyglądać: [GTB] Crayzies Czas na głosowanie do 19.07. 2 1 Mam alternatywę do tego. Nazwa ta będzie pokazywać się jak SVIP, czyli nie będzie miała wpływu na GT. Przez Rastafari, 16 Lipca 2023, edytowane 16 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Jestem na nie -wyswietlanie sie gangu w tabeli to jest opcja przez ktora sa fajne nazwy gangu, tak samo zniknie napis na chacie i bedzie samo inatimer zamiast [GTB] inatimer -jedyna mozliwosc to zmienienie tego tylko i wlacznie w GT zeby nie wyswietlalo gangow 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Jestem na tak kto patrzy na nazwe organizacje przestępczą nazywaną gangiem , come on man , a te linki totalnie denerwują , jedyna możliwość tak szczerze to naprawienie / ulepszenie tych linków ,żeby się nie podwajały potrajały itd ... 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Można dodać w tagu typu Admin - ORC czy VIP - ORC, estetycznie sobie to wymyślicie Rozwiąże to problem z pseudo nickami w GT SB itp. Na tak 4 Coś takiego właśnie będzie dobre, jak się da oczywiście. Przez Rastafari, 16 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Na NIE Jestem tego samego zdania co inatimer, gdyby dało się tylko w GT zmienić to by było lepiej 2 Zobacz co napisałem w notce pod moim pierwszym postem lub wypowiedź 7ena Przez Rastafari, 16 Lipca 2023, edytowane 16 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Co do pomysłu z gangiem w tagu. Jest to dobre, sam o tym myślałem i powinno to każdemu odpowiadać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Lipca 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Jak już osoby wyżej napisały, gang powinien się wyświetlać w tagu drużynowym. Osobiście jestem zdziwiony, że dopiero teraz pojawiła się taka propozycja. 4 godziny temu, inatimer napisał: zniknie napis na chacie @ Pawel może dodać tag gangu jako prefix wiadomości do chatu, więc z tym akurat problemu nie ma. Zaletą tego rozwiązania jest brak ciągłych zmian nicku na GT, jedyna wadą może być utrudnienie pilnowania aktywności członków gangu przez właścicieli. 5 kiedys uslyszalem wersje iz nie mozna tego bylo zrobic tez Przez Rastafari, 16 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi