Kushi Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Nick: ✞♥kushi♥✞ Nick oskarżonego: Kostek Opis sytuacji: admin nie jest aktywny na serwerze był na serwerze 7 kwietnia na około 15 min Dowody: https://www.gametracker.com/player/Kostek*/185.30.124.110:30000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Kostek napisał nieobecność która trwa do 07.04.2019 fakt może i był 15 min, ale ważne że był na serwerze. Szkoda że tak krótko ale pewnie nie może wchodzić na serwer. Powód: Brak czasu , może nadal nie może znaleźć czasu na grę. Napewno odrobi ten utracony czas, on jest dobrym adminem. Kushi najlepiej jak byś napisał skargę jak by minęło 7 dni i nadal nie miał aktywności Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez ViGo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULA SZMULA Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Kostek to gostek a teraz siad na dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Kushi nie wszyscy maja tyle czasu na gre co ty.Poczekaj moze z 4dni i wtedy napisz skarge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Na swoje usprawiedliwiebie miałem nieobecność która trwa do 7 kwietnia. Admin musi przegrać co najmniej 5h w tygodniu więc nadrobie to od czasu zakończenia nie obecności. Mam jeszcze 3 dni na przegranie 5h. Nie ukrywam że nie mam teraz czasu na grę, ponieważ pisze egzaminy. Ale to co napisalem wyzej jest moim usprawiedliwieniem. Tylko tyle co chciałem od siebie dodac. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Admin zrezygnował. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi