Tartuniko Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Tartuniko Imię: Artur Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem w stanie precyzyjnie i bez faworyzacji sprawdzić demo, obowiązki admina staram się wykonywać jak najlepiej, więc uważam, iż można dać mi szansę. Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) czasami jak były skargi z jb sprawdzałem z ciekawości i robiłem rozpiskę oraz kary Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: w ostatnim czasie około godziny na sprawdzanie tematów i chatboxa Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Steam Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) dc tartuniko, Steam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 +aktywność na forum -lekki nieogar +miły raczej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 na tak +chęci +miły powinien dać sobie rade 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 na nie "bez faworyzacji sprawdzić demo" - nie nadaje się a tak totalnie szczerze to myślę ,że są lepsi kandydaci obecnie -wiek -lipne i nie kreatywne podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 na tak moze sobie w tym poradzic +ogarnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Chęci Doświadczenie Na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 nie -kij -nieogar totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Podanie przyjęte Napisz do Pawła prywatną wiadomość na forum podając odpowiednie informacje: link do podania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi