zuro Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Link do profilu steam: steam Discord: noname/bim bam bum Nick na serwerze: ori Dlaczego warto dać mi szansę?: jestem dosyć aktywnym graczem, chciałbym spróbować swoich sił jako admin oraz mam dobre relacje z administratorami którzy mogą mi pomóc jak będę miał jakiś problem. Doświadczenie: Niewielkie ale szybko się uczę jak będę miał problem pod pytam kolegów adminów. Od kiedy grasz w CS:GO?: 2018-2019 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 12-20 Link GT: GT Znajomość SM: 2/5 Status Prime: Tak Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 wiem jak sie zachowujesz na serwerze wiec nie ma mowy o aktualnym przyjeciu podania Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi