_Rejven_ Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199233685811/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/Rastafari_ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Rastafari Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Sytuacja wygląda następująco, wchodzę na serwer by pożartować z moim ulubionym adminem. Powiedziałem zaledwie jedno zdanie, dostałem muta, napisałem zaledwie jedno zdanie, dostałem gaga, napisałem jeszcze na u@ jedno zdanie i dostałem bana. Moje słowa które powiedziałem/napisałem nie były ani trochę prowokacyjne, jeżeli admin "płaczę" o takie rzeczy jak nadwaga, otyłość, tłuszcz to znaczy tylko jedno, admin ma bardzo słabą psychikę. Nic dziwnego że z dnia na dzień aktywność serwerów AS się zmniejsza z powodu "kija w dupie" adminów (nie wszystkich). Dodam również że użytkownik "F1RE" dostał permbana że rzekome multikonto , Biedny niewinny gracz. #PDW F1RE Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) OnlyMirage Data i godzina zdarzenia: 12:20-30 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)Mapa z dnia 21.06.2023, godzina: 12:20 4 2 1 1 Dodaj rundy zdarzenia. Przez Rastafari, 21 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Wszedłeś od razu na serwer, żeby zacząć "prowokować". Zostałeś ostrzeżony wyrzuceniem z serwera, zanim zacząłeś dalej prowokować. Wszedłeś, znów sprowokowałeś, dostałeś commsa i tak do momentu gdy otrzymałeś bana za prowokację i spam na u@. Spoiler wchodzę na serwer by pożartować z moim ulubionym adminem. Nie jesteśmy kolegami, żebyś do mnie z takimi tekstami leciał. Zachowaniem nie imponujesz na Only Mirage'u jak i na Jailbreaku. Nie chce mi się z kimś takim jak Ty bawić, tylko nauczyć odpowiedniego zachowania do kogoś kogo nawet nie znasz. Spoiler "F1RE" dostał permbana że rzekome multikonto Porównałem IP i kolega ma ub. Trzeba było nie brać przyjaciela do tego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rejven_ Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 24 minuty temu, Rastafari napisał: "Nie jesteśmy kolegami" Aha, czyli jakbyśmy byli kolegami to bym nie dostał tych wszystkich niesłusznych kar? Regulamin mówi jasno że admin musi dawać przynajmniej jedno ostrzeżenia a ja nie dostałem ani jednego. 1 2 Nic nie wnosisz do tematu. Spam. "Admin ma obowiązek ostrzegać nowych graczy przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem" - Nie jesteś nowym graczem. Przez Rastafari, 21 Czerwca 2023, edytowane 21 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rejven_ Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Jestem nowiutki i nie mam nadwagi 1 1 Grasz w głupie gry, wygrywasz głupie nagrody. Warn za SPAM. Przez Rastafari, 21 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 (edytowane) 5:48 Rajven - "rasta schudnij" - kick od admina Rastafari (prowokacja) 6:03 Rajven - "czemu mnie kicknąłeś downie" kontynuacja prowokacji "kicknąłeś mnie za bycie grubym" MUTE NA 60MIN rejVen1337_: pov : jesteś gruby i nic z tym nie robisz - po tej wiadomości Rastafari zgagował gracza MUTE NA 60 MIN rejVen1337_: @ a ja na tłuszcz - po tej wiadomości Rastafari zbanował gracza BAN NA 2H @ Kvba chyba sam widzisz jak gracz się reprezentuje , nawet nie potrafi się opanować na forum . @ _Rejven_ wszedłeś na serwer i odrazu zacząłeś prowokować rastafariego, po co ? , czemu? . Commsy nie były spowodowane kijem w dupie admina , a twoją bezmyślnością i bycia mentalnym dzieckiem z kompleksami . @ Kvba zostawiam do osądu PS. co do perma , to jak sam admin powiedział błąd który naprawił . (każdemu się zdarza) Edytowane 21 Czerwca 2023 przez PoProstuKsawery 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Wszedłeś na serwer i od razu zacząłeś prowokować to dostałeś kary. Dostałeś upomnienie od admina w postaci kicka, lecz nie musiał w ogóle ci dawać upomnień. Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi