Skocz do zawartości

Skarga na admina "Rastafari"

Udostępnij

_Rejven_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199233685811/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/Rastafari_

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Rastafari
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Sytuacja wygląda następująco, wchodzę na serwer by pożartować z moim ulubionym adminem. Powiedziałem zaledwie jedno zdanie, dostałem muta, napisałem zaledwie jedno zdanie, dostałem gaga, napisałem jeszcze na u@ jedno zdanie i dostałem bana. Moje słowa które powiedziałem/napisałem nie były ani trochę prowokacyjne, jeżeli admin "płaczę" o takie rzeczy jak nadwaga, otyłość, tłuszcz to znaczy tylko jedno, admin ma bardzo słabą psychikę. Nic dziwnego że z dnia na dzień aktywność serwerów AS się zmniejsza z powodu "kija w dupie" adminów (nie wszystkich). Dodam również że użytkownik "F1RE" dostał permbana że rzekome multikonto :KEKW:, Biedny niewinny gracz. #PDW F1RE :FeelsSadMan:
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) OnlyMirage

Data i godzina zdarzenia: 12:20-30
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)Mapa z dnia 21.06.2023, godzina: 12:20

• Lubię to! 4
  • Smutne. 2
  • WTF 1
  • Haha! 1

Dodaj rundy zdarzenia.

Przez Rastafari,

Wszedłeś od razu na serwer, żeby zacząć "prowokować". 

Zostałeś ostrzeżony wyrzuceniem z serwera, zanim zacząłeś dalej prowokować. Wszedłeś, znów sprowokowałeś, dostałeś commsa i tak do momentu gdy otrzymałeś bana za prowokację i spam na u@.

Spoiler

wchodzę na serwer by pożartować z moim ulubionym adminem.

Nie jesteśmy kolegami, żebyś do mnie z takimi tekstami leciał. Zachowaniem nie imponujesz na Only Mirage'u jak i na Jailbreaku. Nie chce mi się z kimś takim jak Ty bawić, tylko nauczyć odpowiedniego zachowania do kogoś kogo nawet nie znasz.

Spoiler

"F1RE" dostał permbana że rzekome multikonto

Porównałem IP i kolega ma ub. Trzeba było nie brać przyjaciela do tego.

• Lubię to! 2

24 minuty temu, Rastafari napisał:

"Nie jesteśmy kolegami"

Aha, czyli jakbyśmy byli kolegami to bym nie dostał tych wszystkich niesłusznych kar? Regulamin mówi jasno że admin musi dawać przynajmniej jedno ostrzeżenia a ja nie dostałem ani jednego.

• Lubię to! 1
  • Haha! 2

Nic nie wnosisz do tematu. Spam.

"Admin ma obowiązek ostrzegać nowych graczy przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem" - Nie jesteś nowym graczem.

Przez Rastafari, , edytowane

5:48 Rajven - "rasta schudnij" - kick od admina Rastafari (prowokacja)
6:03 Rajven - "czemu mnie kicknąłeś downie"
kontynuacja prowokacji "kicknąłeś mnie za bycie grubym"
MUTE NA 60MIN
rejVen1337_: pov : jesteś gruby i nic z tym nie robisz - po tej wiadomości Rastafari zgagował gracza 
MUTE NA 60 MIN 

rejVen1337_: @ a ja na tłuszcz - po tej wiadomości Rastafari zbanował gracza 
BAN NA 2H 

@ Kvba chyba sam widzisz jak gracz się reprezentuje , nawet nie potrafi się opanować na forum . @ _Rejven_  wszedłeś na serwer i odrazu zacząłeś prowokować rastafariego, po co ? , czemu? . 
Commsy nie były spowodowane kijem w dupie admina , a twoją bezmyślnością i bycia mentalnym dzieckiem z kompleksami .
@ Kvba  zostawiam do osądu
PS. co do perma , to jak sam admin powiedział błąd który naprawił . (każdemu się zdarza)

Edytowane przez PoProstuKsawery
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności