Wrobel Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Link do profilu steam: LINK Discord: Wróbeł#1061 Nick na serwerze: Wróbeł Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem dosyć doświadczony w byciu adminem, potrafię pomóc w różnych sprawach jaki jestem miły i bezstronny. Doświadczenie: Admin HNS, Admin Only Mirage, Admin CodMod, Admin 1vs1 Od kiedy grasz w CS:GO?: 5 lat , 3955godzin. W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 16 - 23 Znajomość SM: 5/10 Status Prime: Tak Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrumBrum Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Cytat Wymagania Aplikant: 1. Musi przegrać na serwerze 24 godziny lub posiadać co najmniej 40 postów na forum.* Grasz na serwerze od dwóch dni mając łącznie 1h 9m 48s(na czas pisania podania). Jest to zdecydowanie zbyt mało. Odrzucam. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi