Pawel Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Postanowienia ogólne 1. Dział ten przeznaczony jest do pisania podań na stanowisko administratora serwera Deathrun + Klasy . 2. Tematy bez wzoru będą zamykane oraz odrzucane. 3. W przypadku braków w podaniu, moderator/opiekun serwera daje aplikantowi 3 godziny na ich uzupełnienie. 4. W przypadku odrzuconej aplikacji przez rangę wyższą nie wynikającej z powodu błędnego uzupełnienia podania, kandydat może napisać kolejną aplikację po upływie 7 dni. Wymagania Aplikant: 1. Musi przegrać na serwerze 24 godziny lub posiadać conajmniej 40 postów na forum.* 2. Musi posiadać sprawny mikrofon.* 3. Musi aktywnie grać na serwerze. 4. Musi posiadać aktywny status prime w CS:GO. 5. Nie może posiadać aktywnych ostrzeżeń na forum. 6. Musi być bezkonfliktowy oraz zachowywać kulturę osobistą na serwerze. 7. Musi posiadać znajomość SM na poziomie conajmniej 2/10. * - W przypadku gdy na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć. Wzór Link do profilu steam: (np. https://steamcommunity.com/id/pawelsteam/) Discord: (np. Paweł#8244) Nick na serwerze: (np. Paweł) Dlaczego warto dać mi szansę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko) Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu) Od kiedy grasz w CS:GO?: (np. Od roku) W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: (np. 17-20) Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) Status Prime: (Tak/Nie) Mikrofon: (Tak / Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Skala SM 1/5 - Umiem posługiwać się sm_admin. 2/5 - Umiem posługiwać się komendami administratora bez pomocy sm_admin. 3/5 – Wiem jak działa SourceBans. 4/5 – Umiem posługiwać się większością komend administratora, które wykraczają poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów na serwerze. 5/5 – Opanowałem do perfekcji posługiwanie się komendami administratora oraz znam wszystkie komendy występujące na serwerze. Ważne linki: Regulamin Adminów Regulamin Serwerów Taryfikator Banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi