slodki Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Xkacperek&Rastafari&moee Opis sytuacji: nie wiem co to było za zachowanie Rastafari i moee. Rastafari rospoczynją zapawe pierwsza reakcja na życzenie napisz na chat słowo które wyświetli napisałem to słowo jako pierwszy moee zabija gracza po czym rasta tłumaczy moee dlaczego zle zabił respi gracza po czym znowu to wyświetlił mówi do moee żeby zobaczył o co chodzi ja nie wiem co się dzieje w tym momencie tamten gracz wpisuję to słowo co wyświetlił po czym ginę nie wiem za co jak nawet nie rospoczą pierwszej reakcji tłumacząc się że już graliśmy. moee nadłurzywał mikrofonu za każdym razem jak chciałem coś powiedzieć to mi przerywa i mówił żebym się pogodził z przegraną i Xkaperek tak samo naprawdę dziwne zachowanie Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 30.05.2023 21:00 Dowody: demko jb_dust2_final2 runda chyba 1/2 ale nie jestem pewien 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 (edytowane) Nie rozumiem tworzenia owej skargi, skoro sytuację można było spokojnie wytłumaczyć Na serwerze jest plugin "szybkie paluszki" oznaczający pierwszego więźnia który napisze poprawnie słowo na chacie. Było słowo do napisania, które było chyba glina o ile się nie mylę. Napisałeś źle, @ Moee zabił gracza Sensei i wyjaśniłem, że nie napisałeś poprawnie zdania bo Cię nie oznaczył plugin. Zrespił moee senseia i zrobiliśmy ponownie pierwszą reakcję na życzenie którą wygrał sensei. On napisał słowo pierwszy poprawnie, a ty zginąłeś Edytowane 30 Maja 2023 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 (edytowane) 4 minuta mapy , 2 runda : @ Rastafari rozpoczyna zabawę w pierwszą reakcje , słowem napisanym najszybciej na czacie było słowo "słowo" , gracz Sensey napisał pierwszy poprawnie i w skrócie wygrał życzenie , admin @ Moee słusznie zabił admina @ slodki . Skarga jest złożona totalnie nie słusznie pokazująca 0 poziom wiedzy admina składającego skargę. Jedyna do czego można się doczepić są to sformułowania używane przez admina moee , typu: No i ty słodki wypierdalasz , pogódź się z porażką etc. Chłopaki trochę jest to żałosne i nie dopuszczalne ,że kłócicie się na voicie zamiast rozwiązać te sprawę poprzez u@ bądź discord . Jaki jest to przykład dla graczy nowych bądź stałych , przecież za to mógł by polecieć spokojnie mute . (mowa o konflikcie słownym między adminem słodkim a , moee) . Słodki jedyną osobą nadużywająca mikrofonu to byłeś ty sam @ inatimer zostawiam do osądu PS. jedyną osobą która powinna ponieść konsekwencje jest sam admin słodki ! Edytowane 30 Maja 2023 przez PoProstuKsawery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi