Skocz do zawartości

Skarga nudy

Udostępnij

slodki

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: Xkacperek&Rastafari&moee
Opis sytuacji: nie wiem co to było za zachowanie Rastafari i moee. Rastafari rospoczynją zapawe pierwsza reakcja na życzenie napisz na chat słowo które wyświetli napisałem to słowo jako pierwszy moee zabija gracza po czym rasta tłumaczy moee dlaczego zle zabił  respi gracza po czym znowu to wyświetlił   mówi do moee żeby zobaczył o co chodzi  ja nie wiem co się dzieje w tym momencie   tamten gracz wpisuję to słowo co wyświetlił po czym ginę nie wiem za co jak nawet nie rospoczą pierwszej reakcji tłumacząc się że już graliśmy. moee nadłurzywał mikrofonu za każdym razem jak chciałem coś powiedzieć to mi przerywa i mówił żebym się pogodził z przegraną i Xkaperek tak samo  naprawdę dziwne zachowanie 

Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 30.05.2023 21:00
Dowody: demko jb_dust2_final2 runda chyba 1/2 ale nie jestem pewien 

• Haha! 1

Nie rozumiem tworzenia owej skargi, skoro sytuację można było spokojnie wytłumaczyć

Na serwerze jest plugin "szybkie paluszki" oznaczający pierwszego więźnia który napisze poprawnie słowo na chacie. Było słowo do napisania, które było chyba glina o ile się nie mylę. Napisałeś źle, @ Moee zabił gracza Sensei i wyjaśniłem, że nie napisałeś poprawnie zdania bo Cię nie oznaczył plugin. Zrespił moee senseia i zrobiliśmy ponownie pierwszą reakcję na życzenie którą wygrał sensei. On napisał słowo pierwszy poprawnie, a ty zginąłeś :peeposhrug:

Edytowane przez Rastafari

4 minuta mapy , 2 runda :
@ Rastafari rozpoczyna zabawę w pierwszą reakcje , słowem napisanym najszybciej na czacie było słowo "słowo" , gracz Sensey napisał pierwszy poprawnie i w skrócie wygrał życzenie , admin @ Moee  słusznie zabił  admina @ slodki  . Skarga jest złożona totalnie nie słusznie pokazująca 0 poziom wiedzy admina składającego skargę. Jedyna do czego można się doczepić są to sformułowania używane przez admina moee , typu: No i ty słodki wypierdalasz , pogódź się z porażką etc. 
Chłopaki trochę jest to żałosne i nie dopuszczalne ,że kłócicie się na voicie zamiast rozwiązać te sprawę poprzez u@ bądź discord . Jaki jest to przykład dla graczy nowych bądź stałych , przecież za to mógł by polecieć spokojnie mute . (mowa o konflikcie słownym między adminem słodkim a , moee) .   
Słodki jedyną osobą nadużywająca mikrofonu to byłeś ty sam :D 
@ inatimer  zostawiam do osądu 
PS. jedyną osobą która powinna ponieść konsekwencje jest sam admin słodki !

Edytowane przez PoProstuKsawery

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności