Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rastafari Opublikowano 30 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Nick -> Rastafari Imię -> Bartosz Wiek -> 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora? -> Jestem pracowitą osobą co można widać po tej już niemałej pracy w UBT, mam dystans do wielu rzeczy jako Admin oraz członek AC / UB Teamu. Lubię pomagać, gdy ktoś tego potrzebuje- chociaż nie zawsze można to porównać z prawdziwą pomocą, lub celowym wykorzystaniem przez kogoś Doświadczenie w moderowaniu -> Jeżeli chodzi o samą rangę to zerowe Ile czasu poświęcam forum dziennie -> Zawsze wchodzę gdy mam coś pod ręką- czy to telefon albo komputer Coś o sobie -> Jestem osobą pracowitą, lecz czasem zauważyłem, że za bardzo w czymś chcę pomagać- co staram się w sobie zmieniać w pewnym stopniu, ponieważ niektóre kwestie robiłem na siłę o czym gadałem z @ inatimer Co zrobiłeś dla ArenySkilla -> Z ważniejszej funkcji to w sumie UBT już ponad miesiąc, a mam liczyć Admina i inne rangi? No chyba nie- za to mogę tutaj dać chęć pomocy przy dalszym rozwijaniu JailBreak'a oraz wcześniejsze większe/ mniejsze prace nad nim- które również się nie skończą Kontakt -> rastafari#1064 6 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 30 Maja 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 na nie - Za słaba głowa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcqueen Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 na tak pomyslowy pomocny mily otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Na tak 0 życia prywatnego Giga szef Miły ułożony Dla areny by matkę sprzedał Myślę że jeden z lepszych kandydatów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 3 godziny temu, xdar1uNqq napisał: - Za słaba głowa. Ile razy pisałeś na dc adminów ze rezygnacje piszesz? XDDDDDD/ nie wracaj zamknięta głowo i siedz cichutko Wielkie tak tyle ile razy ten ziomek pomagał nowym osobom, to się tego zliczyć nie da Niesamowita aktywność Obiektywizm w pełnym wydaniu Na obecną chwilę nie widzę żadnego innego kandydata, zasłużył sobie na tego moda pozdrawiam 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 4 godziny temu, xdar1uNqq napisał: na nie - Za słaba głowa. +pracowitość, wykona powierzone mu zadanie -sztywne trzymanie się zasad @ Tomgra v2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Na Tak + pracowity + pomoże - nie wydaję mi się by potrzeba jak narazie więcej modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Na tak: +pracowity +Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadej Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 na tak +pracowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 na tak +pracowity +miły +dojrzały +twarda głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaccheusz Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Na tak +pomocny +pracowity +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 na tak +pracowity +pomocny +miły +wywiązuje się ze swoich obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Si +Stary ziut + 0 Zycia prywatnego jak pisal gardowicz wyzej + bo tak es Edytowane 2 Czerwca 2023 przez ProGram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 +pracowitość +staż na arenie, aktywność na forum. +zaangażowanie, na pewno tutaj wykorzystasz swoją chęć pomocy. +pomocna dłoń dla gracza +kreatywność ( myślę, że przyda się ktoś ze świeżymi pomysłami) -Sztywne trzymanie się zasad ( podzielam zdanie naiza, choć głęboko wierze, że nie staniesz się @ Tomgra v2 który kleił notki jak kibice vlepki na przystanki) Finalnie na tak, bardziej Rasta kojarzę cię z gry na serwerach niż kogoś związanego z życiem forum ale jeśli cię to jara to czm nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 na tak -doswiadczenie -wyrozumialy -pomocny -posiada duzo wolnego czasu (giga plus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 3 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi