MiczuMily Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Link do steam: Steam Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Gracze&xanax&słodki&moee Opis sytuacji: Faworka, bugowanie, prowokowanie "niedowidzenie", lizanie pewnej części ciała, słodki afk jak zwykle. Aktualnie na serwerze robi się ciekawa sytuacja, a mianowicie jeśli osoba nie spodoba się administracji bądź "znajomym" administracji/gangu. Administracja robi sobie co chce. Dosyć częste nadużywanie permisji (slapy). Mało kto wyrazi swoje zdanie ponieważ pewnie się boi jakiejś kary. Wypadałoby zrobić jakiś porządek bo aktualnie odechciewa się grać a zbiera się coraz większa śmietanka towarzyska w pewnych gangach Kara dla szibusa jak najbardziej słuszna imo lecz tylko on otrzymał karę a reszta nie. Jak nie inatimer to może dariun coś poradzi choć mało co wie o obecnych adminach. Podsumowując nowe jb jak dla mnie i myślę wielu graczy pod pewną osobę zamiast pod graczy ps. Żeby ktoś zaraz nie płakał i nie dostał free warna, to tak nie było mnie w grze lecz śledziłem sytuację wraz z paroma osobami. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 27.05.2023 godzina ~19:25 - 21 Dowody: Demko mapa urwis, facebook, anka_gaming, logi z tych demek (ss są poglądowe mogą zawierać luki ponieważ pochodzą z debaty na temat sytuacji ) 8 1 1 Edytuję. Nie wiem czy to miało kogoś obrazić, czy sprowokować, ale jak chciałeś zachować powagę to ci nie wyszło Ostatnie ostrzeżenie. Przez 7days, 27 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moee Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Z tego co ja pamiętam to byłem chyba tylko na facebooku, szibus dostał ode mnie mute bo nadużywał i widać bardzo tego chciał i że tak powiem "bez szacunku" gadał. Nitrek też gadał przez co dostał mute ale dostał unmute bo powiedział że się ogarnie i chce iść do ct. Ja wolę dać parę ostrzeżeń i wtedy dać komuś mute jako forma odstraszenia innych żeby już się nie darli bo mutowaine każdego kogo się da trochę słabe dla mnie. Slay i slap Stephana był za to że mnie zabił jak wychodziłem z celi i mnie zabił bo za szybko wychodziłem czy coś takiego było. A slap za to że obił mnie gdzie wydawało mi się że to specjalnie dla żartu, to były takie równoważniki tego co robił, nie będę od razu dawać ct-bana. Nie pamiętam czy jakoś się wyzywali wtedy co byłem czy po prostu tego nie widziałem, kary i moje "równoważniki" myślę że w miarę git były o ile niczego nie przeoczyłem. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szibuss Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) Moee wiesz jaki w tym problem że ty zamiast mnie upomnieć obrażałeś mnie i zachowywałeś się w agresywny sposób, uważam że sam mut był słuszny i bym się od niego nigdy w życiu nie odwołał ale nie rozumiem sensu obrażania graczy. Edytowane 28 Maja 2023 przez szibuss Przypadkowe opublikowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) jb_urwis: Admini na serwerze: kacperk49 slodki mcqueen 00:20: "cioty x4" - feno 01:54: "łatwa mapa do buntów, łatwe ct i punkty" - feno 02:06: "[SM] [PATO] Kacperk49: Wykopano [HARD] słodki" -> kick bez powodu, admin nawet afk nie był, grał normalnie 03:38: "missclick no kurwa- karniaka cioto" - feno -> brak reakcji z strony adminów pomimo, że gracz zaznaczył, że go to obraziło 06:38 Kacperk49 wychodzi 09:33 wymiana zdan z Zaccheusz na temat czy ct musi sie pytac czy fd wraca -> wyjasnienie: ct nie musi sie pytac poniewaz jest to w regulaminie opisane 09:47: "no nie masz kurwa zyczenia zjebie" - feno 10:55 mcqueensie respi bo przeszedl do ct - XD?, slodki zostal poprawnie zabity i rowniez sie zrespil tlumaczac sie tym ze pierwsze polecenia itp(?) -> respy na sile 11:23 - mcqueen sie slayuje 12:56-13:04 -> szibus: "ale uktaj", feno: "a zamknij pizde smieciu"; szibus: "ale kim ty jestes"; feno: "nnie jebany nie odzywaj sie do mnie" 13:20 dalsza wymiana zdan miedzy graczami, wkracza admin mcqueen 13:39: szibus wyzywa fena od idiotek(?) slodki afk przez prawie cala runde 17:11 po wydaniu bezruchu przez szibusa dwojka graczy sobie przeleciala jeszcze deathruna na ktorym byli, obil tylko blumka -> a ten obrazil go od "zjebow" 17:30 slodki naduzywa slapow na zaccheuszu bez powodu 19:09 slodki przez chwile rundy znow afk 23:50 slodki wychodzi 24:00 - wymiana zdan miedzy feno a szibus; wchodzi XanaX i odpowiada na pytanie szibusa(kim ty jestes- do fena) w dosc dziwny sposob i grozi mutami dla fena i szibusa ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX : twoim ojcem przez cala mape robil cos tylko mcqueen logi chatu z mapy Spoiler *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ [PATO] Kacperk49 : pierdolisz *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ edward elric : ryj ★|SVIP|★ ▸ edward elric : jebnac ci kacperek ★|SVIP|★ ▸ edward elric : hehe ★|SVIP|★ ▸ [PATO] Kacperk49 : dawaj ★|SVIP|★ ▸ edward elric : ok *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ edward elric : japierdole kaze mi zjeb jebany kucac cala runde *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ edward elric : bo afczy *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ edward elric : buntownik 13:20 ★|SVIP|★ ▸ edward elric : grasz tydzien smieciu ★|SVIP|★ ▸ edward elric : xDD 17:30 [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . [SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz . 19:09 - ★|SVIP|★ ▸ edward elric : czaicie ze szibuss gral na onlymirage i sie tutaj wychyla cos ★|SVIP|★ ▸ edward elric : lol mapa: jb_anka_gaming prowokacje miedzy feno i szibusem Spoiler ★|SVIP|★ ▸ edward elric : szibus jest w ninja ★|SVIP|★ ▸ edward elric : jak cos [Ninja] szibuss : i? [Ninja] szibuss : a ty nie jestes nigdzie [Ninja] szibuss : wiec sklej ★|SVIP|★ ▸ edward elric : w twojej matce ★|SVIP|★ ▸ edward elric : jestem [Ninja] szibuss : xD? [Ninja] szibuss : po rodzicach ★|SVIP|★ ▸ edward elric : jestes mainem onlymirage ★|SVIP|★ ▸ edward elric : nie odzywaj sie [Ninja] szibuss : coś innego zrobisz? ★|SVIP|★ ▸ edward elric : prosiaku [Ninja] szibuss : mainem? [Ninja] szibuss : zobacz sobie gt [Ninja] szibuss : idiotko XanaX faworyzuje gracza feno nie nadajac mu gaga za wyzwiska prowokacje a dla szibusa juz tak Spoiler *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ edward elric : xanax *DEAD* ★|SVIP|★ ▸ edward elric : czemu mi gaga nie dales ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX : bo jak patrzylem na czat ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX : to on cie wyzywal idotkam ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX : nie widzialem zebys cos wyzywal ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX : tylko z poprzedniej ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX : mapy mapa: jb_facebook 01:00 - szibus wyzywa xanaxa 01:57 moee ucisza szibusa 02:49 szibus zaczal sie prosic o mute i go w koncu dostal 05:26 nitrek naduzywa glosno sie smiejac, moee go upomina 09:10(runda 1:3) nitrek naduzywa 09:23 nitrek drze sie do mikrofonu, moee znow go upomina 10:00/ 10:10 xanax naduzywa slapow 17:30 lekki mlyn na serwerze przy glosowaniu na rtv, nword z strony tercia i rasistowskie teksty co do bugowania, 12:27 nastapil jakis blad ktory przeniosl snowey do tt i byl dalej zywy wiec to raczej blad serwera, a nie jakis celowo z strony gracza jezeli chodzi o muta dla nitrka to byl dopiero nadany pod koniec mapy a co do zdjecia to zdjal go i tak po chwili bo nitrek pisal że nie będzie, kara i tak za krotka patrzac na voice chat nitrka lecz postawa admina jest nawet spoko bo i tak nic wiecej się na serwerze nie działo Edytowane 28 Maja 2023 przez Rastafari 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Teraz tak, @ XanaX prowokowanie graczy, brak reakcji przy wyzwiskach, faworyzowanie gracza. Z rozpiski widać że mało ogarniałeś co się dzieje na serwerze, ostatni raz widzę coś takiego ale na pewno dostajesz minusa i sobie już prywatnie o tym porozmawiamy. @ slodki Po raz kolejny afk, brak reakcji, slapy bez żadnej potrzeby, brak reakcji, tobie też już pisałem o tym afku i ogarnianiu całego serwera, dzisiaj sobie porozmawiamy jeżeli się to nie poprawi widzimy się w dziale degradacji razem z xanaxem. @ kacperk49 Brak reakcji, kikowanie adminów bez powodu, jesteś bardzo długo z nami i nie chciałbym żebyś jako doświadczony admin nie był w stanie pomóc ani nawet ogarnąć serwera, oczekuje od ciebie tego że przy takim stażu będziesz pomagał dla swoich kolegów z administracji i ogarniał serwer żeby taka sytuacja się nie powtórzyła. Oczywiście ssy z poza serwera nie mają znaczenia w skardze ale przynajmniej wiem jak mój admin odzywa się do ludzi poza serwerem. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi