Skocz do zawartości

Skarga bo stypa

Udostępnij

MiczuMily

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: Steam

Link do steam oskarżonego: -

Nick oskarżonego: Gracze&xanax&słodki&moee
Opis sytuacji: Faworka, bugowanie, prowokowanie "niedowidzenie", lizanie pewnej części ciała, słodki afk jak zwykle. Aktualnie na serwerze robi się ciekawa sytuacja, a mianowicie jeśli osoba nie spodoba się administracji bądź "znajomym" administracji/gangu. Administracja robi sobie co chce. Dosyć częste nadużywanie permisji (slapy). Mało kto wyrazi swoje zdanie ponieważ pewnie się boi jakiejś kary. Wypadałoby zrobić jakiś porządek bo aktualnie odechciewa się grać a zbiera się coraz większa śmietanka towarzyska w pewnych gangach :peeposmile:   Kara dla szibusa jak najbardziej słuszna imo lecz tylko on otrzymał karę a reszta nie.

Jak nie inatimer to może dariun coś poradzi choć mało co wie o obecnych adminach.  Podsumowując nowe jb jak dla mnie i myślę wielu graczy pod pewną osobę zamiast pod graczy :pepeOK: 

ps. Żeby ktoś zaraz nie płakał i nie dostał free warna, to tak nie było mnie w grze lecz śledziłem sytuację wraz z paroma osobami. 

Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 27.05.2023 godzina   ~19:25 - 21
Dowody: Demko mapa urwis, facebook, anka_gaming, logi z tych demek (ss są poglądowe mogą zawierać luki ponieważ pochodzą z debaty na temat sytuacji )

1.png

2.png

3.png

4.png

obraz_2023-05-27_232303123.png

• Lubię to! 8
  • WTF 1
  • WOW MEGA! 1

Edytuję. Nie wiem czy to miało kogoś obrazić, czy sprowokować, ale jak chciałeś zachować powagę to ci nie wyszło ;)
Ostatnie ostrzeżenie.

Przez 7days,

Z tego co ja pamiętam to byłem chyba tylko na facebooku, szibus dostał ode mnie mute bo nadużywał i widać bardzo tego chciał i że tak powiem "bez szacunku" gadał. Nitrek też gadał przez co dostał mute ale dostał unmute bo powiedział że się ogarnie i chce iść do ct. Ja wolę dać parę ostrzeżeń i wtedy dać komuś mute jako forma odstraszenia innych żeby już się nie darli bo mutowaine każdego kogo się da trochę słabe dla mnie. Slay i slap Stephana był za to że mnie zabił jak wychodziłem z celi i mnie zabił bo za szybko wychodziłem czy coś takiego było. A slap za to że obił mnie gdzie wydawało mi się że to specjalnie dla żartu, to były takie równoważniki tego co robił, nie będę od razu dawać ct-bana. Nie pamiętam czy jakoś się wyzywali wtedy co byłem czy po prostu tego nie widziałem, kary i moje "równoważniki" myślę że w miarę git były o ile niczego nie przeoczyłem.

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 3

Moee wiesz jaki w tym problem że ty zamiast mnie upomnieć obrażałeś mnie i zachowywałeś się w agresywny sposób, uważam że sam mut był słuszny i bym się od niego nigdy w życiu nie odwołał ale nie rozumiem sensu obrażania graczy.

Edytowane przez szibuss
Przypadkowe opublikowanie
  • Lubię to! 2

jb_urwis:

Admini na serwerze: kacperk49 slodki mcqueen

00:20: "cioty x4" - feno

01:54: "łatwa mapa do buntów, łatwe ct i punkty" - feno

02:06:  "[SM] [PATO] Kacperk49: Wykopano [HARD] słodki" -> kick bez powodu, admin nawet afk nie był, grał normalnie

03:38: "missclick no kurwa- karniaka cioto" - feno -> brak reakcji z strony adminów pomimo, że gracz zaznaczył, że go to obraziło

06:38 Kacperk49 wychodzi

09:33 wymiana zdan z Zaccheusz na temat czy ct musi sie pytac czy fd wraca -> wyjasnienie: ct nie musi sie pytac poniewaz jest to w regulaminie opisane

09:47: "no nie masz kurwa zyczenia zjebie" - feno

10:55 mcqueensie respi bo przeszedl do ct - XD?, slodki zostal poprawnie zabity i rowniez sie zrespil tlumaczac sie tym ze pierwsze polecenia itp(?) -> respy na sile

11:23 - mcqueen sie slayuje

12:56-13:04 -> szibus: "ale uktaj", feno: "a zamknij pizde smieciu"; szibus: "ale kim ty jestes"; feno: "nnie jebany nie odzywaj sie do mnie" 

13:20 dalsza wymiana zdan miedzy graczami, wkracza admin mcqueen

13:39: szibus wyzywa fena od idiotek(?)

slodki afk przez prawie cala runde

17:11 po wydaniu bezruchu przez szibusa dwojka graczy sobie przeleciala jeszcze deathruna na ktorym byli, obil tylko blumka -> a ten obrazil go od "zjebow"

17:30 slodki naduzywa slapow na zaccheuszu bez powodu

19:09 slodki przez chwile rundy znow afk

23:50 slodki wychodzi

24:00 - wymiana zdan miedzy feno a szibus; wchodzi XanaX i odpowiada na pytanie szibusa(kim ty jestes- do fena) w dosc dziwny sposob i grozi mutami dla fena i szibusa

★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX :  twoim ojcem

przez cala mape robil cos tylko mcqueen

logi chatu z mapy

Spoiler

*DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ [PATO] Kacperk49 :  pierdolisz
  *DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  ryj
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  jebnac ci kacperek
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  hehe
   ★|SVIP|★ ▸ [PATO] Kacperk49 :  dawaj
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  ok

*DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  japierdole kaze mi zjeb jebany kucac cala runde
  *DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  bo afczy
  *DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  buntownik

13:20 

★|SVIP|★ ▸ edward elric :  grasz tydzien smieciu
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  xDD

17:30

[SM] [HARD] słodki: Uderzono [PATO] Zaccheusz .

19:09 -

★|SVIP|★ ▸ edward elric :  czaicie ze szibuss gral na onlymirage i sie tutaj wychyla cos
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  lol

mapa: jb_anka_gaming

prowokacje miedzy feno i szibusem

Spoiler

★|SVIP|★ ▸ edward elric :  szibus jest w ninja
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  jak cos
   [Ninja] szibuss :  i?
   [Ninja] szibuss :  a ty nie jestes nigdzie
   [Ninja] szibuss :  wiec sklej

★|SVIP|★ ▸ edward elric :  w twojej matce
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  jestem
   [Ninja] szibuss :  xD?
   [Ninja] szibuss :  po rodzicach

★|SVIP|★ ▸ edward elric :  jestes mainem onlymirage
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  nie odzywaj sie
   [Ninja] szibuss :  coś innego zrobisz?
   ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  prosiaku
   [Ninja] szibuss :  mainem?
   [Ninja] szibuss :  zobacz sobie gt
   [Ninja] szibuss :  idiotko

XanaX faworyzuje gracza feno nie nadajac mu gaga za wyzwiska prowokacje a dla szibusa juz tak

Spoiler

*DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  xanax
  *DEAD*  ★|SVIP|★ ▸ edward elric :  czemu mi gaga nie dales
   ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX :  bo jak patrzylem na czat
   ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX :  to on cie wyzywal idotkam

★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX :  nie widzialem zebys cos wyzywal
   ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX :  tylko z poprzedniej
   ★|SVIP|★ ▸ [GTB] XanaX :  mapy

mapa: jb_facebook

01:00 - szibus wyzywa xanaxa

01:57 moee ucisza szibusa

02:49 szibus zaczal sie prosic o mute i go w koncu dostal :peeposhrug:

05:26 nitrek naduzywa glosno sie smiejac, moee go upomina

09:10(runda 1:3) nitrek naduzywa

09:23 nitrek drze sie do mikrofonu, moee znow go upomina

10:00/ 10:10 xanax naduzywa slapow 
17:30 lekki mlyn na serwerze przy glosowaniu na rtv, nword z strony tercia i rasistowskie teksty

co do bugowania, 12:27 nastapil jakis blad ktory przeniosl snowey do tt i byl dalej zywy wiec to raczej blad serwera, a nie jakis celowo z strony gracza

jezeli chodzi o muta dla nitrka to byl dopiero nadany pod koniec mapy a co do zdjecia to zdjal go i tak po chwili bo nitrek pisal że nie będzie, kara i tak za krotka patrzac na voice chat nitrka lecz postawa admina jest nawet spoko bo i tak nic wiecej się na serwerze nie działo

Edytowane przez Rastafari
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Kocham to! 1

Teraz tak, @ XanaX prowokowanie graczy, brak reakcji przy wyzwiskach, faworyzowanie gracza. Z rozpiski widać że mało ogarniałeś co się dzieje na serwerze, ostatni raz widzę coś takiego ale na pewno dostajesz minusa i sobie już prywatnie o tym porozmawiamy. 
@ slodki Po raz kolejny afk, brak reakcji, slapy bez żadnej potrzeby, brak reakcji, tobie też już pisałem o tym afku i ogarnianiu całego serwera, dzisiaj sobie porozmawiamy jeżeli się to nie poprawi widzimy się w dziale degradacji razem z xanaxem. 
@ kacperk49 Brak reakcji, kikowanie adminów bez powodu, jesteś bardzo długo z nami i nie chciałbym żebyś jako doświadczony admin nie był w stanie pomóc ani nawet ogarnąć serwera, oczekuje od ciebie tego że przy takim stażu będziesz pomagał dla swoich kolegów z administracji i ogarniał serwer żeby taka sytuacja się nie powtórzyła. 
Oczywiście ssy z poza serwera nie mają znaczenia w skardze ale przynajmniej wiem jak mój admin odzywa się do ludzi poza serwerem. 

Skarga została przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności