Zaccheusz Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Link do profilu steam: STEAM Discord: ! topka#3587 Nick na serwerze: Zaccheusz Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem osobą pracowitą, uczynną i szybko się uczę. Uważam, że warto mi dać szansę, ponieważ na serverze się zachowuję dobrze. Doświadczenie: Posiadam, byłem administratorem na innej sieci przez ok. 2/3 miesiące Od kiedy grasz w CS:GO?: Ciężko powiedzieć, ponieważ miałem przerwy i to znaczne ale będzie tak ok. 3 lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Jak mam wolne to od rana do wieczora, gdy jestem w szkole to jak wracam czyli 15.30 do 21 Link GT: GT GT-2 Znajomość SM: 2/5 Status Prime: TAK Mikrofon: TAK Mutacja głosu: Przechodzę Czy przeczytałem regulamin admina?: Oczywiście, że przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 21 Maja 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Na podanych GT nie masz aktywności. Nie spełniasz wymogów! Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi