Moee Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Link do profilu steam: <Klik> Discord: Moee#5854 Nick na serwerze: Moee Dlaczego warto dać mi szansę?: Gram tu jakiś tam czas, wiem z czym to się je i darcie się dzieciaków i robienie obory które zawsze trzeba ukrócić. Doświadczenie: Coś tam jest, tutaj z pół roku i na innych się było. Od kiedy grasz w CS:GO?: 2014 chyba W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 15-24 Link GT: <Klik> Znajomość SM: 3/5 Status Prime: Tak Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie, mam 8 lat i modulator. Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Na tak Ogarnięty i ma sporą aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 tak dobry zawodnik modulator najlepszy buntownik troche ma doświadczenia stary gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Jestem na tak ! +ogarnięty +znany +Treściwy +bezkonfliktowa osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 na tak napisał bym to co osoby z góry , wiec chyba nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 tak bedzie zajebistym adminem ogarniacha trzyma krotko dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadej Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 tak świetny buntownik jak nie najlepszy, ogarniety,ciśnij dalej moee 🔥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi